E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Duke përdorur mënyrë grumbull për Outlook import email

Si për fotografi-mail import të ndryshme nga dosjet në një të vetme PST file?

Nuk janë një shumë e përdoruesve tanë të rrjetit të korporatës dhe ata të gjithë kanë të ndryshme klientët e-mail për të ruajtur mail: Windows Mail, Mac Mail dhe të tjerët. Unë jam një administrator i sistemeve dhe unë kam për të mbledhur dhe për të backup email të gjithë kompania jonë përdoruesit. Është që të jetë e mundur për të automate EML, EMLX dhe MSG fotografi importimin e i përdoruesit të ndryshme nga të ndryshme të rrjetit vende në një lokal skedar PST?

Ky operacion është e mundur Me Batch Mode. Ju’do të kalojnë disa kohë për të bërë një grumbull listë dhe do të kenë mundësi për të ekzekutuar një të serisë job çdo herë që keni nevojë për të.

Të email importit të ndryshme të ruajtura në dosjet në një të vetme PST file ju lutemi mos e mëposhtme:

 1. Filloni Outlook Import Wizard.
 2. Klikoni “Batch Mode” në faqen e parë të Import wizard.
 3. Klikoni “Shfleto” dhe zgjidhni një nga dosjet që dyqane fotografi email. Ju mund të specifikoni të nivelit të lartë dosje, të gjitha subfolders do të importuara sipas struktura e tyre.
 4. Programi automatikisht do të plotësoni output file name, riemërtoni file PDT prodhimit nëse është e nevojshme.
 5. Aktivizoni opsionin “Emri i file Fix” për të shmangur më tej ndryshimet e PDT output emri i skedarit.
 6. Klikoni “Shtoni” button to add kartelën e zgjedhur vlerat në grumbull të përpunimit të listës.
 7. Përsëritni hapat #3 dhe #6 si shumë herë të jetë e nevojshme për plotësimin e serisë lista.
 8. Save the grumbull listë file për përdorim në të ardhmen duke klikuar “Ruaj” butonin.
 9. Shtypni butonin e “Opsionet” button dhe të konfiguruar opsionet e nevojshme.
 10. Klikoni “Batch Fillimi” button dhe të presin deri në fund të përpunimit grumbull.
 11. Për t'u rikthyer në regjimin normal, përdorni “Dil Batch Mode” button mbi pjesën e poshtme të panelit të.

Ju lutemi vini re se shumica e vlefshmërisë kontrollet janë me aftësi të kufizuara në batch mode. Ju duhet të bëni të sigurt që të zgjedhur dosjet janë në dispozicion për të lexuar, se ka mjaft hapësirë në disk për të krijuar dhe append file PDT, etj.

Si për të importuar fotografi mesazh të ndryshme nga dosje të ndryshme dhe fotografi PDT?

Nëse ju doni të importojë fotografi email tek të ndryshme fotografi PDT, ju duhet të specifikoni emrin e individit file PDT prodhimit për çdo linjë të serisë lista.

Të email importit të ndryshme nga dosje të ndryshme në fotografi PDT, a e mëposhtme:

 1. Filloni Outlook Import Wizard.
 2. Klikoni “Batch Mode” buton në faqen e parë të Importuar mjet.
 3. Klikoni “Shfleto” button dhe zgjidhni një nga dosjet që ruajtjen e dosjeve email.
 4. Programi automatikisht do të menjëhershëm PDT output emri i skedarit, riemërtoni file PDT prodhimit nëse është e nevojshme.
 5. Klikoni “Shtoni” button to add kartelën e zgjedhur vlerat e serisë lista për të përpunimit grumbull.
 6. Përsëritni hapat #3, #4 dhe #5 si shumë herë të jetë e nevojshme për të populloj serisë lista.
 7. Ruaj të serisë job fotografi për përdorim në të ardhmen duke klikuar “Ruaj” butonin.
 8. Shtypni butonin e “Opsionet” button dhe të konfiguruar opsionet e nevojshme.
 9. Klikoni “Batch Fillimi” butonin dhe prisni derisa puna e batch mode do të përfundojë.

Programi do të ju informuar në lidhje me përfundimin e suksesshëm të përpunimit grumbull. Ju mund të kombinohen dy përshkruar modalitetet e së bashku. Mbani në mend se në qoftë se ju të specifikojë emrat ekzistues PST fotografi, ata do të bashkëngjitet çdo herë që të drejtuar mode grumbull. Emrat e skedar PST mund të korrigjohen në mënyrë të drejtpërdrejtë e serisë lista, vetëm klikoni në rresht dhe të modifikojë PDT output emri i skedarit. Mos harroni për ta ruajtur një grumbull listë, pasi ajo ka ndryshuar.

Si mund të shpejt të hapur dosjen me të serisë lista?

E ruajtur Serisë Lista file mund të shpejt të hapur dhe të përdorura në Outlook Import Wizard nga double-click. Programi do të realizohet, ajo do të hapë të zgjedhur të serisë lista fotografi dhe të shkojë në Batch Mode. Ju menjëherë mund të shtypni butonin e “Batch Fillimi” button për të drejtuar një punë grumbull.

A mund ta redaktoni listën grumbull jashtë programit?

Lista Batch ka një format plain text me një lloj të Delimiter (shenja të barabartë), kështu që ju lehtë mund të redaktoni listën grumbull fotografi në ndonjë editor teksti. Çdo linjë e listës batch skedar duhet të përbëhet nga vlerat e Dosje Burim, dhe output dokumentit të ndara me të barabartë (=) shenjë.

Mode Batch është në dispozicion vetëm në versionet e softuerit të licencuar si vend apo Ndërmarrjeve.