E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Cilat janë “Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit” grupet e cilësimet për? Si mund të ekstrakt të bashkëngjitni skedarë nga një skedar PDT Outlook?

Më poshtë është një përshkrim i “Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit” grupet e opsioneve në Outlook Eksportit Magjistar për kur të doni të filtroni postës elektronike me bashkëngjitje fotografi, ekstrakt të bashkëngjitni skedarë, dhe për të vendosur madhësinë e kufijve për mesazhet që ju ekstrakt nga Outlook.

Pse ekstrakt të bashkëngjitni skedarë dhe me e-mail nga Outlook Personal Folders fotografi?

Ajo mund të jetë i dobishëm për të ekstrakt të bashkëngjitni skedarë ose mesazhet me bashkëngjitjet, nga Outlook për arsyet e mëposhtme:

  • për reduktuar PST madhësia e skedarit;
  • për të zgjidhur mesazhet tuaja duke “postës elektronike me bashkëngjitje” vs. “e-mail pa bashkangjitje
  • për të shpëtuar të bashkëngjitni skedarë dhe postës elektronike me bashkëngjitje fotografi në një skedar të mbrojtur server, dhe jo në një standard mail bazës së të dhënave;
  • për të ngritur një qasje të përbashkët për të postës elektronike me bashkëngjitje fotografi (për shembull, për punonjësit e kompanisë);
  • për të shpëtuar të bashkëngjitni skedarë nga mesazheve e-mail tuaj dhe ta mbrojmë atë duke përdorur një fjalëkalim të mbrojtur arkiv;
  • për procesin e mesazheve me të bashkëngjitni skedarë: ekstrakt të bashkëngjitni skedarë, të shpëtuar të bashkëngjitni skedarë për të hard drive tuaj, ose fshini
  • të bashkëngjitni skedarë lidhur me mesazhet.

“Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit” opsionet: filtra ekstrakt të bashkëngjitni skedarë dhe postës elektronike me bashkëngjitje fotografi nga Outlook

Për e eksportit të bashkëngjitni skedarë dhe mesazhe me të bashkëngjitni skedarë, Outlook Eksportit Magjistar ka një shumëllojshmëri të opsionet që ju mund të shikoni duke klikuar “Opsionet” butonin në faqen e parë të magjistar. Ne do të jetë në kërkim në “Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit” cilësimet, të cilat mund të përdoren si filtra kur ju e eksportit të bashkëngjitni skedarë nga Outlook Personal Folders fotografi.

  • Duke përdorur “Të bashkëngjitni skedarë” cilësimet, përdoruesit mund të kontrollojnë procesin për eksportimin e EML bashkangjitje dhe MSG fotografi (përdoret për të ruajtur të bashkëngjitni skedarë). Si parazgjedhje, “Të bashkëngjitni skedarë” është e vendosur për të “Të eksportuar të GJITHA eml fotografi”, nxjerrjen nga të gjitha Outlook e mesazheve e-mail, pa përjashtime. Nëse ju vendosni këtë mundësi për të “Kalo e e-mail që përmban të bashkëngjitni skedarë”, programi do të kaloni të gjitha Outlook të bashkëngjitni skedarë gjatë migrimit. Programi do të bllokojë email përmban të bashkëngjitni skedarë email; ata do të qëndrojnë në .pst file. E kundërta është e mundur, si dhe: për nxjerrjen nga Outlook të bashkëngjitni skedarë dhe mesazhet që përmbajnë ato, dhe bllokojë email cilat janë thjesht tekstin.

Ju lutem vini re se kur përdorni “Të bashkëngjitni skedarë” opsion, Outlook Eksportit Magjistar ekstrakte nuk të bashkëngjitni skedarë email në vetvete, por postës elektronike me bashkëngjitje fotografi, ose e kundërta, e-mail pa bashkangjitje fotografi. Versioni i tanishëm i programit nuk ju lejojnë për të shpëtuar të bashkëngjitni skedarë ndaras nga mesazhet veten.

  • Me ndihmën e “Madhësia e skedarit” opsion, ju mund të kufizojë madhësinë e mesazheve që janë eksportuar. Si parazgjedhje, filtri është i vendosur për të “E pakufizuar” do të thotë se nuk ka asnjë maksimumi file size për fotografi që janë të përpunuara. Nëse ju vendosni këtë mundësi për të “Kalo mesazhet më të madhe se (Mb)”, ju duhet të tregojnë një file size në mb: programi gjatë eksportimit, do të bllokojë email të cilit madhësia e kalon vlerën keni vendosur këtu. Programi do të ekstrakt nga Outlook e-mail madhësia e të cilit është më pak se kjo vlerë, pavarësisht nëse e-mail-i ka dosjet e bashkangjitur.