E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Emigrojnë email nga Apple Mail në Outlook

P. Unë u përpoq duke përdorur Outlook Import Wizard për të importuar rreth 15,000 email që janë ruajtur në Apple Mail (v4.1). Importi ishte kryesisht i suksesshëm, por shumica e email duket se kanë pasur pjesë të vogla të përmbajtjes së tyre të ndryshuar. Kryesisht kjo manifestohet si karaktere të zëvendësohet me simbolin Barabarta (=) në HTML email marra nga përdoruesit duke përdorur Outlook, por vetë kodin HTML nganjëherë mund të gjenden, për shembull, zëvendësuar simbol (&) simbol me = amp;. A është ky një problem i njohur dhe, po të jetë kështu, a ka ndonjë gjë që unë mund të bëj për të parandaluar atë? A ka ndonjë mënyrë më të mirë të emigrojnë email nga Apple Mail në Outlook në mënyrë që transformimet e tilla nuk do të ndodhë?

Një. Ju lutem mundësojë email preprocessing opsion “Të mundësojë EML preprocessing (Unix, MAC)” para se të filloni të importuar. E “Opsionet” button është në dispozicion në e dytë magjistar faqe. Vetëm të mundësojë atë dhe të email importit për Outlook. Ky opsion do të scan çdo mesazh i saktë dhe th encoding në përputhje me MS Windows char-vendosur tabela. Kjo do të largojë mbeturinat nga simbolet email importuar në mënyrë që ata do të jenë të importuara në mënyrë korrekte.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë në lidhje me opsionet Outlook Import Wizard ju lutem lexoni këtë artikull.

Në qoftë se ju ndiheni të pakëndshme për të konfiguruar çdo opsion veç e veç, ju mund të përdorni një nga presets. Të zgjedhur e paracaktuar për Mac OS-mail software, shtypni butonin e Aplikoni button dhe për të konfirmuar opsione zgjedhje duke shtypur OK button.