E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Anti Spam Politikës

OutlookImport.com Anti-Spam Politikës

OutlookImport.com vepron me zero tolerancë politikën ndaj spam. OutlookImport.com mbështetja e klientit ekipi është vazhdimisht monitorimin e abonuesit e-mail marketing dhe listat. Çdo përdorues ose të konsumatorëve gjetur të jetë operativ në shkelje të këtij Anti-Spam politikë, do të rrezikojë shkëputjen e përdorimit të produkteve dhe shërbimeve.

Çdo shkelje e tona Anti-Spam Politika duhet të jetë e njoftuar për mbështetjen tonë të departamentit të.

Të gjitha OutlookImport.com promovuese dhe përditësimit email përmbajnë një unsubscribe link në fund të email.

Përkufizimi i Spam

Spam është email-i e cila është e padëshirueshme dhe mund të jetë e referuar si Padëshirueshme Komerciale Email (UCE) ose “junk e-mail”.OutlookImport.com dërgon email vetëm për ata që kanë kërkuar ose pëlqimin për të marrë e-mail, në përputhje me lejen tonë të bazuar në udhëzimet për e-mail të komunikimit.

Mbrojtur Nga Spam

OutlookImport.com ju mbron nga marrja e spam nga operativ një leje të bazuar në procedurën për përcaktimin e që dëshiron ose të pajtohet për të marrë email nga ne:

  • Unsubscribe – të gjitha OutlookImport.com email përdoren për përditësimin, promovim ose dhënien e informatave për marketing të përmbajë një unsubscribe link në fund të email. Ne monitoruar vazhdimisht tonë email parapagues të bazës së të dhënave për të siguruar që çdo përdorues i cili ka zgjedhur nga e pranimit të email është larguar nga ynë e-mail bazës së të dhënave lista;
  • Informacioni I Kontaktit – ne do të para-shtimi juaj email me emrin tuaj dhe të tjera të të dhënave identifikuese;
  • Konfirmimi – OutlookImport.com automatikisht do të kërkojë konfirmimin dhe verifikimin nga abonentët që ata janë të interesuar në marrjen e reja dhe informacione nga ne. Ne do të të dërgoj një email konfirmimi kur një përdorues unsubscribes formën tonë-mail bazës së të dhënave.

Anti-Spam Ligji

OutlookImport.com është një kompani ndërkombëtare operative në të gjithë gjeografike dhe kufijve të vendit. Disa juridiksione kanë miratuar anti-spam legjislacionit dhe ju duhet të konsultoheni me autoritetet përkatëse në zonën tuaj për më shumë informacion.