E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Bashkëpunëtorët

Ne jemi grup i software inxhinierë të ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve për zhvillimin dhe gardian zgjidhje në një numër fushash.. Kompania punësoi disa profesionistë të certifikuar me vite përvojë në industrinë e, kompania është e angazhuar për të dhënë user-friendly, të besueshme dhe shumë të fokusuara në mjetet software që në mënyrë efikase të zgjidhur përdoruesit e problemeve brenda një harku kohor minimal. Ne kemi kontribuar në krijimin e shumta shërim, importi, eksporti dhe këmbimi i të dhënave zgjidhje për aplikime të llojeve të ndryshme,.

Software ynë produktet janë shitur nëpër botë, pra, ne jemi përballur shpesh me çështjen nëse ne kemi përfaqësuesit zyrtarë në pjesë të ndryshme të botës. Është e mundur që ne nuk kanë përfaqësues në rajonin tuaj (ju lutem shikoni këtu) kështu që ju mund të bëhet tonë partneri zyrtar për shpërndarjen e programeve tona në zonën tuaj. Partneriteti ynë mund të bëhet përmes një zbritje ose ju mund të bëhet shoqëruesi përmes një tonë sistemet e pagesave.

Afatgjatë Partnerët

Nëse ju dëshironi për të marrë pjesë në partneritetin afatgjatë, software ynë duhet të jetë i përfaqësuar në faqen tuaj. Produktet tona duhet të jetë e përshkruar me tekste unike dhe duhet të jetë i lidhur me faqen e produktit në faqen tonë të internetit. Ju mund të përdorni fotografive, box-të shtëna dhe të tjera të lidhura me grafikë të marra nga faqen tonë, ose të kërkojë të na përgatitë atë për ju në mënyrë individuale.

Rastit Rishites

Përveç kësaj, ne ofrojmë zbritje të rastit rishites. Ju mund të kërkoni reseller zbritje e tanishme duke përdorur e-mail mbështetjen ose formularin e kontaktit në faqen tonë të internetit. Ju lutemi të përfshijë informacionin e mëposhtëm për kërkesën tuaj: produkt, licencë e llojit dhe sasisë.

Për informacione të mëtejshme dhe për të marrë të përshtatur ofertën ju lutem na kontaktoni duke përdorur formularin e kontaktit.

Outlook Import Wizard

Outlook Eksportit Magjistar

Wizard Outlook Shërim