Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да Поправка Outlook и да Конвертирате да PST ОСТ?

Поправка Outlook OST PST датотеки со Outlook Recovery Wizard. Outlook настава за обновување опишува како да се поправи на податоци од оштетените PST и OST датотеки и враќање Outlook податоци и конвертирате OST да PST формат.

Outlook Увозен Софтвер Инструкции

 • Outlook Увоз – Чекор по чекор опис на eml да outlook увоз на постапката или како да се движат eml и msg додадени фајлови во MS Outlook.
 • Outlook Извоз – Опис на Outlook екстракција на податоци постапка, како да извоз Outlook контакти, пораки, календар, белешки, прилози и други предмети.
 • Outlook Обновување – Како да поправка на оштетени OST или PST датотека, се конвертира OST да PST формат.

Има многу случаи кога Outlook може да престане да работи и да почне со барање да поправка Outlook PST датотека со помош scanpst.exe (scanost.exe за OST датотеки) алатка. грешка на прекин на електричната енергија и фајл системот може да се направи OST или PST поднесе неупотребливи. По обидот Нови Scanpst ќе бидете изненадени дека вашата обнови датотека е скратен за да се 2GB и многу информации пропушти. Па затоа е подобро да се користи специјална алатка која дизајнирани специјално за да поправка Outlook податоци по повеќе можни PST и OST штета сценарија, кој е помоќен од бесплатна алатка Scanpst.

Outlook поправка и PST / OST Обновување

Outlook Поправка постапката е многу едноставна.

Тоа е многу важно: Ве молиме затворете Microsoft Outlook ако тоа се испорачува. Проверете системската лента и да се обезбеди дека Outlook исчезнува и тоа не е се пристапува извор OST / PST датотека. Ако би сакале да се опорави или конвертирате OST / PST датотека која е поставена на мрежа, ве молиме бидете локалната копија на тоа и процесот на датотека за да копирате. Тоа е секогаш добра идеја за да направите резервна копија на вашиот извор на податоци.

 1. Преземете Outlook Recovery Wizard алатка, инсталирање на систем, каде што 32-bit Outlook издание е инсталиран и конфигуриран и да ја стартувате оваа алатка.
 2. Внесете или одберете ја Извор PST (OST) датотека. Можете да притиснете Пребарувате копчето и да стигнете до папката каде што е вашиот PST / OST датотека се наоѓа.
 3. цел PST датотека патека и име ќе се појавуваат автоматски Волшебникот за наплата. Е препорачува да се промени локацијата до папката што не е иста како и во директориумот на изворната датотека. Можете да изберете целната папка со користење на Пребарувате копче.Врвот

  Како да Поправка Outlook и да Конвертирате да PST ОСТ
  Излезниот формат на датотека е поставена како Outlook 2003 по дифолт, но можете да го промените. Вие треба да го направи во случај ако сакате да го користите на обновени / претворена PST поднесе во Outlook на претходната верзија (2000, 2002).
 4. Ако сакате да се забрза закрепнувањето, Вклучување на специјална опција која им овозможува да го прескокнете фаза податоците преглед. Ако е овозможена оваа опција на програмата ќе го прочитаат и веднаш спаси обнови податоци без пауза на preview.Turn “Оди на страница преглед на податоци” опција НА ако на излезната датотека не се создава. Проблемот може да се случи во некои случаи, кога на програмата на трети лица (антивирус алатка, менаџер телефонски контакт) или Outlook Додај-во го блокираа пристапот до податоци структура на Outlook. Врвот

  Како да Поправка Outlook и да Конвертирате да PST ОСТ
 5. Притиснете Следна копче. Outlook Recovery Wizard ќе почнам со читање на податоци изворна датотека. Тоа ќе се прикаже на сегменти кои може да се најде и да чита. Ве молиме да не се кандидира Outlook во оваа фаза. Кога фаза на читање ќе биде завршена, на Outlook Поправка програмата ќе бидат подготвени да одиме понатаму. Ако “прескокнете преглед” опцијата е активна, во следната фаза ќе бидат игнорирани автоматски. Врвот

  Како да Поправка Outlook и да Конвертирате да PST ОСТ
 6. Притиснете Следна копчето за да ја видите преглед на податоците. Ако се оцени Outlook Recovery Wizard, Ве молиме да ја испита внимателно преглед на податоци и бидете сигурни дека резултат на наплата е задоволен за вас. Врвот

  Како да Поправка Outlook и да Конвертирате да PST ОСТ
 7. Притиснете Зачувајте копчето и Outlook наплата на волшебникот ќе започне заштеда.

Сега може да се отвори цел PST поднесе во Outlook за употреба и организирање на податоците. Започнете MS Outlook, одберете Датотека | Отворете | Outlook Датотека со податоци и пребарувајте за да се обнови PST датотека. Притиснете го копчето OK и обнови PST ќе биде отворен вториот пристап складирање на податоци во Outlook.

Се конвертира OST да PST

OST да PST конверзија може да се врши со користење на истите Outlook Поправка настава. Вие само треба да го изберете изворот OST поднесе и обновување на процесот. Се препорачува да се кандидира на обработка со “Оди на страница преглед на податоци” опција активрна. Со Outlook Recovery Wizard можете да конвертирате OST формат на PST, реформатирате PST или OST на датотеката за да се дефрагментира и се оптимизира или да ги конвертирате верзијата на PST датотека.