Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Outlook извоз, Outlook бекап

Извоз на Outlook E-Mail Контакт Задача Постапка Опис. Научете како да ја извадиме податоци од Outlook профил или PST датотека користејќи Outlook Export Wizard комунални. Алатка за извоз Outlook податоци на повеќе EML, MSG, VCF датотеки.

Outlook Увозен Софтвер Инструкции

  • Outlook Увоз – Чекор по чекор опис на eml да outlook увоз на постапката или како да се движат eml и msg додадени фајлови во MS Outlook.
  • Outlook Извоз – Опис на Outlook екстракција на податоци постапка, како да извоз Outlook контакти, пораки, календар, белешки, прилози и други предмети.
  • Outlook Обновување – Како да поправка на оштетени OST или PST датотека, се конвертира OST да PST формат.

Outlook Извоз

Outlook Export Wizard може да ви помогне да резервна копија Outlook пораки, контакти, белешки, календар и други предмети да се поединечни фајлови од достапните формат. Со Outlook - пошта extractor можеш извоз пораки да TXT, EML, MSG, HTML формати. Тоа е лесно да се резервната е-маил податоци и го користат во друг е-мејл клиенти.

  1. Преземете Outlook Export Wizard и да ја инсталираш.
  2. Дефинирање на извор кој сакате да го користите за извоз Outlook податоци. на стандардните Outlook Профилот е избран од страна стандардно, што им овозможува да ги изнесете на Outlook податоци на тековниот профил на корисникот. Како алтернатива, може да одберете опција “Користи надворешен PST Датотека” и да ја наведете целосната патека и PST име на датотека. Може да кликнете на прелистајте копчето и изберете датотека локација и PST име користење на стандардни отвори дијалог.
  3. Наведете ја целната папка. Outlook Export Wizard ќе ја користат таа вредност да се создаде извезуваат под-папки и да ги зачувате пораки извлечени и други Outlook податоци. Постои, исто така, преглед копче за ваша погодност.
  4. Следниот може да се постави формат за сите извезуваат предмети или изберете форматот за секој тип на податоци поединечно. Ако обичај опција не е избрана сите податоци ќе бидат извезени на датотеки на форматот кој е дефиниран во пад кутија. Стандардно тоа е Outlook .MSG формат. Врвот Како да извоз и копија outlook податоци
  5. Притиснете Следна копче за да отидете на следниот чекор. Врвот Како да извоз и копија outlook податоци
  6. Таму ќе може да фина мелодија на Outlook извоз. Првата опција ви овозможува да го вклучите или исклучите потпапки создавање. Ако опција е ИСКЛУЧЕНО, изнесените датотеки ќе бидат зачувани на излезната папка без подпапки во кои ќе можете создавање (сите во еден директориум). Дополнително, ако обичај излезен формат опција е ВКЛУЧЕН, можете да го одредите излез формат на податоци за секоја Outlook типот на податоците. Првично тоа е конфигуриран по дифолт вредности.
  7. Притиснете Следна копче за да започнете извоз на Outlook податоци. Врвот

Како да извоз и копија outlook податоци

Outlook Export Wizard ќе зачувате податоци во согласност со дефинирани опции.

Outlook Резервна копија

Outlook податоци резервната не е едноставно. Извлечена Outlook податоците може да бидат архивирани и се користи како бекап. Ако би сакале да се врати зачувани податоци (увоз на Outlook) можете да користите друга решение се нарекува Outlook Import Wizard.