Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Увоз EML и MSG датотеки обнови од страна на други програми

Нашата Outlook Поправка алатка е во можност да закрепне податоци од Outlook PST, Супституциона терапија датотеки
и спаси санираат објектите за нов PST датотека, па you don’t треба да увоз на одделни датотеки повеќе.
Изгледите За Обновување Wizard – поправка Outlook .pst и Размена .супституциона терапија датотеки

Премногу алатки за наплата на пазарот. Многу од нив можат да ви помогнат за поправка OST, PST, DBX и други фајлови на повеќе e-mail клиенти, како што се Outlook, Outlook Express и Размена. Внесување на пораки обнови во MS Outlook може да биде прилично незгодно без Outlook Увоз На Волшебникот. Само преземете, обидете се и купите лиценца. Outlook Увоз на Волшебникот е посебна алатка која служи да се стави eml датотеки во MS Outlook одржување на структура на директориуми зачувани на вашиот хард диск или други медиуми. Eml увоз алатка служи и како eml да pst конвертор, лесно трансфери eml и msg датотеки во Microsoft Outlook. Outlook Увоз на Волшебникот ќе ви помогнат во случај ако сакате да конвертирате eml да pst датотеки.

Увоз EML пораки Обнови од страна на Заводот за Обновување, Брза Поправка, Обнова Лента Со Алатки

Со користење на обновување алатка за да се извлече e-mail од супституциона терапија и PST датотеки да се одделат EML датотеки

 1. Се кандидира на Канцеларијата за Наплата на комунални услуги
  Изберете датотека за поправка, тоа би можело да биде супституциона терапија или PST датотека избрана
  * На PST датотека рани на информации од Outlook складирање
 2. Се чека на крајот на обновување, на програмата го поттикнува на вас да го внесете папка за да ги зачувате санираат податоци
 3. Точка на програмата за да папка и го спаси санираат EML датотеки на неа.

Увоз EML пораки Поправени од страна на OE-Mail Закрепнување, OST2EML, PST2EML

Користење на поправка алатка за да се спаси обнови пораки од EMl датотеки

 1. Работи на обнова алатката
 2. Одберете ја датотеката на изворниот код за да се санираат (dbx за OE-mail Закрепнување и pst или супституциона терапија за другите)
 3. Се кандидира на процесот и приказ на податоци да бидат зачувани како EML
 4. Одберете e-mail пораки за да ги зачувате (обично сите пораки)
 5. Се затвори на програмата и организирање на обнови EML датотеки

Креирање на директориум структура и организација на санираат EML датотеки

Преорганизирање на фолдери и e-mail, потоа ги увоз на Outlook

Вашите податоци ќе бидат зачувани како посебна EML датотеки без никакви папки односи. ut можете да креирате директориумот структура на хард диск и да се организираат .eml датотеки како сакате. Подобро е да се создаде root директориумот нарекува КОРЕН (за примерокот), за да креирате под-директориуми, еден по еден. После тоа, можете да се движите санираат пораки на соодветен директориум. Целосна директориум структура, може да се увезуваат на Outlook вклучувајќи EML датотеки од страна на Outlook Увоз на Волшебникот. На чекор по чекор инструкции се поставени на оваа страница, кратки чекори се подолу:

 1. Стартувај Outlook Увоз на Волшебникот
 2. Изберете Извор корен папката каде што EML датотеки се сместени
 3. Притиснете Следна копчето и изберете ја е-мејл датотеките да бидат увезени во Outlook
 4. Притиснете Следна копчето и конфигурирате филтри и options (опции) ако е потребно
 5. Притиснете Следна копчето и одберете ја Дестинацијата Outlook папка или PST датотека за увоз на e-mail
 6. Прес Почеток копчето и да чекаат за крајот на eml да pst конвертирање

На крајот на операција, програмата се покажува грешка и обработка на логовите, па ќе бидат во можност да изврши увид нив и да го повтори увоз или коригираат некои пораки. Некои од често поставувани прашања веќе опишан, ве молиме проверете ги пред да побара поддршка. Исто така можете да прочитате за тоа како да го користите Outlook Увоз Волшебникот за мигрираат од вашиот e-mail клиент на MS Outlook.