Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да видите EML датотека во Операта, Firefox или Internet Explorer

Како можам да го отворите EML датотека да го видите тоа во Операта, Firefox или Internet Explorer. Internet Explorer, Firefox, или Опера, може да прочитате на EML датотека и да ја покаже како стандард за html.

Како можам да го отворите EML датотека да го видите тоа во Операта, Firefox или Internet Explorer?

Internet Explorer, Firefox, или Опера пребарувачот може да го прочитате EML датотека со промена на проширување .MHT, а потоа отворање. Можете да ги видите EML датотеки во Операта, Firefox или IE прелистувачи. Само променете ја наставката на датотеката за е-пошта од EML во MHT и потоа отворете ја под веб-прелистувачот.

Увоз EML на Outlook

Ако сакате да се увоз eml датотеки во Outlook или конвертирате emal датотеки во формат PST и да ги видите e-mail пораки во MS Outlook, можете да ги користите Outlook Увоз На Волшебникот кој е посебно развиен за да им помогне на вас со задачи како што се копија на износот на eml датотеки во Outlook. Тоа зачувување на структурата на папките, така ќе добиете истата слика на фолдери како што се зачувани на вашиот хард диск. Eml увоз софтверска алатка служи како eml2pst конвертор, лесно трансфер eml датотеки во Microsoft Outlook. Outlook Увоз на Волшебникот ќе ви помогнат во случај ако сакате да се увезе hudge износот на eml датотеки во MS Outlook.

Да се движат вашиот EML датотеки во Outlook можете да го користите Outlook Увоз на Волшебникот