Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Ви благодарам за обидот нашиот софтвер!

Може да се молам да ни кажете зошто ти се отстрани програмата и што те натера да го направи тоа? Тоа ќе ни помогне да се направи нашиот софтвер подобро.Вашите коментари, предлози и идеи се многу вредни како што продолжуваат да се направат подобрувања на нашиот софтвер. Ние навистина го цениме вашето мислење. Со ваша помош, ние ќе се направи програма подобро, така што тоа ги задоволува вашата цел. Ви благодариме!