Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Пренос на Outlook

Се движат од едно до друго место може да биде проблематичен зафат во реалниот свет – и така може целосна миграција од една е-маил клиент на друг во компјутер вселената. Outlook Увоз на Волшебникот има за цел да се реши оваа прилично сериозен проблем.

Во реалниот живот, се преселиш од еден стан во друг идеално зема тимот на движење на работници, добра координација и времето. Истиот рецепт работи за email миграции – порака конверзија треба да се врши со сигурен алатка способна за пренесување секој од корисникот’s пораки до дестинацијата систем оставајќи сè непроменети и го прават тоа што е можно побрзо.

Пренос на Outlook Outlook Увоз на Волшебникот е мултифункционален конверзија и увоз алатка за секој во потрага по начин да се пренос на Outlook од друг е-мејл клиент, како што се Windows Mail, Mozilla Thunderbird, Netscape Mail, Лилјакот или Mac Пошта. Софтверот неверојатно се олеснува увоз и трансфер на EML, TNEF (КОИ) и MSG датотеки порака на Outlook со автоматизирање повеќето од потребните операции. Благодарение на едноставен помошник-базиран интерфејс, Outlook Увоз На Волшебникот може да се користи буквално од никого, дури и од страна на корисниците со основните компјутерски вештини.

Искусни корисници може да имаат корист од дополнителни Outlook трансфер опции и филтри. За пример, тие може да се користи за стеснување надолу во листата на пораки за да се префрлаат или препроцесирачка пораки се создадени во не-Windows оперативни системи за екстра компатибилност. Алгоритмот во јадрото на Outlook Увоз на Волшебникот целосно правила можноста за оштетување на податоците за време на конверзија и е екстремно брз, па дури и голем e-mail архива освои’т траат премногу долго.

Трансфер MSG да Outlook

Outlook Увоз На Волшебникот – Трансфер EML, MSG, VCF, ICF датотеки во Outlook

Префрлување на било која датотека на Outlook

Пренос на Outlook Пренос на Outlook Најновата верзија на програмата карактеристики голем број на подобрувања во насока на понуда на корисниците повеќе конверзија сценарија и опции. Еден од најголемите подобрувања во текот на претходните верзии е воведувањето на серијата обработка на владата кој овозможува создавање на повеќе Outlook PST додадени фајлови од еден сет на папките што содржат пораки и прилози. За разлика од овој, програмата сега може да се трансфер vCard (*.vcf) датотеки во Outlook, поддржува TNEF формат и им овозможува на корисниците да ги увезете сите датотеки во Outlook PST датотеки, така претворајќи ги во еден вид на контејнер за складирање. Ова може да биде добро решение за корисници се подготвени да имаат свои најчесто користените документи во своите Outlook PST датотека за побрз пристап или за преносливост цели. Конечно, најновата верзија на програмата карактеристики мултијазична кориснички интерфејс во моментов поддршка на англиски јазик, Германски, Француски, Руски, Италијански, Шпански, Португалски, Холандски, Шведски, Данска и Јапонски.

Outlook Увоз на Волшебникот целосно го поддржува сите верзии на Outlook, вклучувајќи 32- и 64-битни верзии.