Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Услови за користење на услугите

Outlook Import.com Услови за Користење (Условите на користење)

OutlookImport.com е комерцијален сајт и работи политики кои го регулираат користењето на нашата веб страница и да ги штити правата на корисниците и клиентите.

Ако продолжите да ја користите OutlookImport.com сте тоа се согласувате со нашите различни политики и со нашите Услови за Користење заедно со сите дополнителни услови во врска со нив.

Вие сте нивна согласност да биде обврзана со и се во согласност со Политиката за приватност OutlookImport.com и следниве Услови и правила на користење.

Ако не се согласувате со нашите Услови и правила на користење, нашите Политика За Приватност или било која друга политика или оперативен состојба во врска со нив, ве молиме веднаш да престане со користење на нашата веб-страница.

Терминот “Outlook Увоз Софтвер”, или “OutlookImport”, или “ние”, или “ни”, се однесува на сопственикот на веб страната OutlookImport.com. физички контакт адреса OutlookImport е:

65 Кралицата St W Торонто, НА M5H 2M8, Канада

Терминот “ќе”, се однесува на корисникот, посетител или клиент на нашата веб страница.

Следните термини и услови се однесуваат изрично:

(а) Во случај дека OutlookImport не е во можност да се изврши поправка на датотеката, ние експлицитно го задржуваме правото да бара и да добие копија од оштетените датотека каде што клиентите ни известува за неуспехот на OutlookImport за поправка или враќање на погодени датотека. OutlookImport се обврзува дека нема да ги споделат сите податоци со кој било 3то партии, а особено нема да пренесувате или откриваат податоците, без писмена дозвола обезбедени од страна на клиентот;

(б) страници Содржината и информациите на оваа веб страница и интернет се за твојот општи информации само – содржината е предмет на промена без најава;

(в) Ние може да се разликуваат во цената на своите производи во секое време. Новата цена ќе важи за сите нарачки по промената на цената. Со продолжување на користење на софтвер или веб-страница по промената на цената влегува во сила, ќе ја прифатат новата цена.

(г) Овие Услови ќе продолжи да се однесува на вас додека не го откаже или вие или OutlookImport. OutlookImport може да го раскине Услови или прекине пристапот до услуги во секое време без дополнителни објаснувања, вклучително и во случај на вашиот вистински или неовластено користење на производи и услуги OutlookImport или неусогласеност со условите. Ако вие или OutlookImport прекине Услови, или ако OutlookImport суспендира Вашиот пристап до производите на компанијата или услуги, вие се согласувате дека OutlookImport има никаква одговорност или одговорност спрема Вас и OutlookImport не ќе рефундирање на сите износи кои веќе сте платиле, во потполност степенот дозволен со применливиот закон.

(д) Cookies се користи за следење на посетителот сурфање и пребарување на преференции и однесување. Ако вашиот компјутер им овозможува на колачиња, може да ги користиме лични информации, па добиени во согласност со нашата политика за приватност;

(ѓ) не е обезбедена гаранција или гаранција за точноста на информациите и содржината на веб страната, без разлика дали се обезбедени од страна на нас или 3то партии. Ние не дава никаква гаранција за точноста, перформанси, навременоста, соодветноста, комплетноста или применливоста на содржини кои се дадени на нашата веб-сајт за секоја или одредена цел или употреба. Со континуирана употреба на нашите веб-сајт вие се согласувате дека содржини и информации што се обезбедат може да бидат непрецизна или содржат грешки; вие разбирате дека нашата одговорност е исклучена во однос на таквите неточности или грешки до крајниот степен на законот;

(е) Можете да ги користат информациите и содржината на нашата веб страница на свој ризик целосно. Не одговорност ќе се таложи на нас како последица од вас, потпирајќи се на содржината и информациите на оваа веб страница. Вие сте одговорни за обезбедување дека производите, информации и материјали кои се наоѓаат на овој веб сајт ќе ги задоволат вашите сопствени специфични потреби и барања;

(ч) Материјалите и содржините на овој веб-сајт е во сопственост или лиценцирана од страна OutlookImport. На материјали и содржини вклучуваат, но не се ограничени на, текстот, графики и слики, дизајнот и изгледот на веб страната, изглед и логоа, таг линии и 3то авторски права материјали партија. Сите материјали на нашата веб страница се смета за авторски права и исклучиво се негира правото на објавување, дуплираат или копија во било каква форма без наша изрична дозвола;

(јас) Сите трговски марки кои не се во сопственост од страна на OutlookImport се толку назначени од нас на веб страницата;

(е) Неовластеното користење на нашата веб страница и да се наоѓаат на истите материјали може да доведе до барање за отштета. понатаму, рече употреба може да претставува кривично дело;

(к) 3то партија линкови може да се најдат на нашата веб-сајт кој се поврзете со други веб-сајтови. Кога ќе ги користат овие линкови за да ја посетите друг веб-сајт, вие сте обврзани со правилата и условите кои се однесуваат на таа веб страница – вие треба да се консултираат за соодветниот раздел на таквите веб-сајт(с) за да се утврди соодветни политики кои се применуваат, во тој случај,. Ние експлицитно наведуваат дека ваквите врски не подразбираат ние ги одобрува и не се провери како 3то лица веб-сајт(с) и ние експлицитно не се одговорни за содржините кои за нив; и

(л) користење на нашата веб страница и сите спорови кои произлегуваат од нив ќе ви се регулира со законот на Канада.