Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Наједноставниот Начин за Увоз Пораки на MS Outlook

Outlook Увоз На Волшебникот

Наједноставниот Начин за Увоз Пораки на MS Outlook

Outlook Увоз е апликација која нуди најбрзиот начин да се увоз EML и MSG датотеки во Microsoft Outlook. Апликацијата служи како MSG да PST и EML да PST конвертор со вграден модул за основно интегритет провери, обезбедување на лесен начин да увоз на e-mail пораки и прикачени датотеки во MS Outlook. Софистициран алгоритам вработени од страна на програмата штити корисникот од загуба на податоци. Згора на тоа, Outlook Увоз На Волшебникот не’т меша со антивирус скенирање, што значи дека пораките кои се увезени може да се скенираат за вируси и системот останува безбеден. Програмата е постојано се подобрува за да се осигура задоволството на клиентите. Полно опремен алатка, Outlook Увоз На Волшебникот може да се од корист на своите корисници во бројни ситуации.

Outlook Увоз На Волшебникот Екранот

Outlook Увоз На Волшебникот Екранот

Земајќи во предвид само искусни систем слабост и треба вашата пораки за да се обнови и увезени во MS Outlook. Тоа може да се добие прилично незгодно, но, ако не сте користите Outlook Увоз на Волшебникот. Во стан овозможува увозот на e-mail во MS Outlook во рамките на неколку кликања, заштеда на време и напор.

Или замислете дека сакате да направите резервни копии или да ги префрлувате вашите MS Outlook податоци на друг компјутер – Outlook Увоз На Волшебникот ќе ви помогне да го направите тоа! На програмата ја задржува оригиналната папка структура, додека увозот на e-mail, елиминирање на потребата да се измисли и врши сложени операции и да се реорганизира папки и потпапки. Уште една предност на оваа програма е тоа што нуди поддршка за Уникод, кој гарантира дека меѓународната порака на податоци ќе остане непроменета. За да се исклучи дупликати на пораки, увоз модул создава нова потпапка за секоја увоз сесија со уверение, заштита на претходната сесија пораки од случајно препишани.

Можете исто така да користите Outlook Увоз На Волшебникот за да го промените вашата e-mail клиент на MS Outlook. Се high-speed софтвер, Outlook Увоз На Волшебникот го прави совршен избор ако сакате да го увезете еден куп пораки. Сепак, ако сакате да изберете посебен EML и MSG датотеките да бидат увезени, Outlook Увоз на Волшебникот ќе ви обезбеди лесен начин за да пребарувате и да изберете e-mail пораки во прашање.

Напредна алатка, Outlook Увоз На Волшебникот е решение за увоз паметни e-mail и едноставно мора да има за секој корисник MS Outlook!

Outlook Увоз Главни карактеристики:

● Увоз EML и MSG датотеки во Microsoft Office Outlook брзо и лесно
● увоз пораки во заштитен со лозинка Outlook Лична чување на податоци (PST) датотека
● Креирај нова потпапка за секоја сесија увоз со времето печат
● Претвори EML да PST или MSG да PST
● Увоз архивирани e-mail пораки зачувани од страна на други програми
● Зачувај структурата на папката, а увоз на датотеки во MS Outlook
● Уживајте во user-friendly интерфејс
● Зачувај вашето време да ги искористат предностите на високи перформанси на програмата

Системски Побарувања:

Windows 98 / ME / NT 4.0 / 2000 / XP / 2003 / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Outlook 98/2000/2002/2003/2007/2010/2013/2016

На регистрираната верзија може да има понова верзија број и вклучуваат дополнителни карактеристики и функционалност отколку што е предвидено во пробна верзија. Лиценцирани корисници имаат право на целосно функционална копија на софтверот и слободен живот надградби.

ЗАБЕЛЕШКА: На нерегистрирани пробна верзија вклучува регистрација купување потсетници. Нерегистрираните корисник ќе биде во можност да го конвертирате само ограничен број на датотеки. Конвертор е, Не се наменети за увоз пораки на MS Outlook Express. Тоа е увоз на пораки во MS Outlook, така на MS Outlook инсталација е потребно.

Вашите коментари, предлози или идеи ќе биде многу вредни како што продолжуваат да се направат подобрувања на нашиот софтвер. Ние навистина го цениме вашето мислење. Ако имате било какви прашања во врска со нашите производи, прашања во врска со вашата цел, или ако ви треба помош, ве молиме не двоумете се да контактирате со нашиот тим за поддршка. Само пратете ни e-mail, и ние’ќе се вратам на вас како е можно поскоро. Ви благодариме!