Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Може да Обновување на Волшебникот се опорави .pst датотеки заштитени со лозинка?

Одговорот на ова прашање е афирмативен: да, Outlook Обновување на Волшебникот вклучува способност да се опорави оштетени заштитени со лозинка .pst датотеки. Процесот на поправка заштитени со лозинка .pst датотеки е апсолутно не се разликува од онаа на незаштитен оштетени .pst датотеки. На ист начин, корисникот ќе биде побарано да одберете оштетени .pst датотека, наведете директориум, каде што тој би сакал да го спаси, и нека софтвер процесот на датотека.

Со други зборови, Outlook Обновување на Волшебникот не треба да се знаат лозинка заштита на оштетени .pst датотека со цел да биде во можност да закрепне на датотека. Технички гледано, MS Outlook треба да знаете лозинката за заштитени со лозинка .pst датотека само кога отворање на лични папки датотека. Да се биде .pst датотеката поправка алатка, Outlook Обновување на Волшебник, се однесува директно на делот каде .pst податоци е зачувана; оваа операција не бара внесување на лозинка.

Outlook Обновување на Волшебникот не е .pst file password recovery алатка и затоа не е способен за пронаоѓање на изгубени .pst file password. Наместо, програмата може да се отстрани лозинка заштита на .pst датотека. Оваа операција е автоматски се применуваат на сите лични папки датотеки пресоздава од страна на Волшебникот за Обновување. Со други зборови, лозинката на оштетени .pst датотеката нема да биде зачувана во новата складирање; тоа ќе овозможи создавање на нова заштитна шифра кога .pst датотека поправка процесот е во целосна, ако оригиналот не беше доволно силен.

Претпазливост! Outlook Обновување на Волшебникот е дизајниран и наменет за прибирањето на податоци од оштетени .pst датотеки и поправка .pst датотеки. Овој софтвер е не .pst датотеки лозинка бомбичка, или .pst датотеки лозинка алатка!

Оваа статија се однесува на Outlook Обновување Волшебник за’s способност да се опорави заштитени со лозинка .pst датотеки меѓу другите оштетени .pst датотеки.