Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Не Outlook Обновување на Волшебникот се направи тоа е можно да се опорави избришани пораки?

Оваа статија се фокусира на фактот дека Изгледите за Обновување Волшебникот не е само pst датотеката поправка алатка, но, исто така, може да враќање на избришани пораки и други погрешно избришани pst датотека податоци (контакти, белешки, од календарот).

Навистина, Изгледите за Обновување на Волшебникот е универзален pst repair алатка. Со една програма може да изврши две операции: поправка на оштетени pst ост и датотеки, како и undeleting пораки кои се погрешно избришани.

Како може да Outlook Обновување на Волшебник враќање на избришани пораки?

По дифолт, а избришани MS Outlook објект, без разлика дали тоа да биде е-мејл или други pst податоци елемент (контакти, белешки, календарот) е преместен на На Избришани Објекти папка, која се наоѓа во истата датотека. На На Избришани Објекти папка служи, по аналогија со Microsoft Windows, функцијата на Recycle Bin; кога ќе ја избришете пораки, Outlook не ги отстрани физички, но, само ја означува областа на датотеката како неискористени. Користење На Outlook Обновување На Волшебник, ќе имаат можност да се враќање на избришани пораки, кои се погрешно ослободен од папката за Избришани Објекти. Вие само може да се обновам пораки со Изгледите за Обновување Волшебник во оние случаи каде pst датотека нема’т е набиен.

Она што е компактен pst датотека?

Со проширена употреба на лични папката на датотеката, на големина на pst датотека не може да кореспондираат со обемот на податоците дека тоа, всушност, содржи. Ова може да се објасни со голема количина на простор резервиран за бришат pst податоци. Функцијата на набивањето pst датотека се користи за да се расчисти таквите области од личната папка, датотека. Набивањето pst датотека го прави возможно да се да се намали големината на датотеката pst, и стеснувањето на pst, во ред, ќе се ослободи простор на вашиот хард диск. По набивањето на pst датотека, постои можност за undeleting пораки и други податоци.

Да враќање на избришани пораки во Outlook Обновување на Волшебникот може да се процес целосно неоштетени лични датотеки од папка Outlook верзии 97-2007. По завршување на обработка на, сите се наоѓаат и undeleted пораки (контакти, белешки, од календарот, итн.) повторно ќе биде поставена во папката за Избришани Објекти.