Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Дали постои Outlook наплата на волшебникот аналог на PST гледачот?

за да ја видите содржината на оштетени датотеки?

Оваа статија опишува можностите на Outlook наплата на волшебникот како слободен pst на слики. На pst на слики помага да се утврди кои податоци на комунални услуги ќе ги повратите од оштетени pst датотека.

За практичноста на корисници на Outlook Обновување на Волшебник, способност за приказ на структурата на pst датотека е имплементирана. Ова е направено така да корисникот, пред обновување, има можност да се види на pst датотека структура, како и содржината на Outlook фолдерите, и да утврди што се податоци од оштетени pst датотеката може да се обнови од страна на програмата. На pst на слики е на располагање во третиот чекор од Волшебникот за Обновување. Имено, По опции за обновување на PST биле дадени во првиот чекор (оригиналниот PST датотека, излез формат на датотека) и анализа на оштетени pst датотеката била извршена во вториот чекор.

Прикажување на оригиналниот PST датотека е како гледање на податоци во Microsoft Outlook. На pst на слики прозорец е поделен во три области. На левата страна покажува pst структура - се најде на Outlook папки. Бројот покрај името на директориумот укажува на бројот на предмети во директориумот. Во Outlook фолдерите листа се’s е можно да се движат и да го прошири директориуми ако тие содржат subdirectories. Предмети во избраниот фолдер ќе бидат прикажани во горниот десен на pst на слики прозорецот. Содржината на предмети себе (на пр., текст, e-mail) се во долниот десен.

Ве молиме имајте предвид дека демо верзија на Outlook Обновување на Волшебникот го прикажува содржината на пораките и други предмети Outlook за само неколку секунди, а потоа ја затвора точка на гледање област. Ова време е сосема доволно за да видите какви информации ќе бидат преземени од оштетени pst датотека. Демо верзија исто така го обновува ограничен број на предмети од секоја папка Outlook.

Аналогно на прикажување на структурата на pst датотеки, Изгледите за Обновување Волшебникот може да се прикаже содржината на папки за офлајн (супституциона терапија датотеки). Оваа карактеристика на програмата ќе бидат корисни во случаи кога тоа не е можно за да се поврзете на MS Exchange Server. За пример, додека е на бизнис патување, што итно треба да се најде некој контакт, и вие не’t имаат пристап до Интернет. Во овој случај, за да вашата помош дојде можностите на Outlook Обновување на Волшебникот како pst на слики.

Но, не’т заборавајте дека главната цел на Изгледите за Обновување на Волшебникот е за поправка и се конвертира pst датотеки. Затоа, функционалноста на комунални како pst на слики се донекаде ограничени. Но главната работа е тоа што за Обновување на Волшебникот ви помага да се поправка pst датотеки со цел да се продолжи со работа удобно со MS Outlook.

Оваа статија опишува можностите на Outlook Обновување на Волшебникот како pst гледачот. Pst на гледачот помага да се утврди кои податоци на комунални ќе се превземат од оштетени pst датотека.