Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да го користите Outlook Увоз на Волшебникот без инсталирано MS Outlook?

На Outlook Увоз На Волшебникот е потребна на MS Outlook да се биде инсталиран. Но можете да се обидете да користите специјални Microsoft пакет за да се овозможи увоз способности на систем, каде што на Outlook не е инсталиран.

Софтверот покажува оваа грешка во случај ако Outlook не е инсталиран
или софтвер bitness не одговара на Outlook издание.

Ве молам проверете дали вашиот систем е еден од следниве: Windows Сервер 2003; Windows Сервер 2008; Windows Vista или Windows XP Притиснете овде за да ги преземете објектите за податоци за соработка.

Ова CDO пакет нема да се инсталира на системот на кој било која верзија на Microsoft Outlook или Microsoft Exchange Server 2003 или претходно е инсталиран.

  1. Ако претходно верзија на CDO пакет е инсталиран на вашиот систем, Деинсталирајте го.
  2. Стартувај ја преземената датотека и укажуваат на цел директориум.
  3. Тоа ќе се извлече од инсталерот, работи и следење на чекорите за инсталација.

После тоа, ќе бидете во можност да се провери колку тоа се работи од страна на водење на Outlook Увоз на Волшебникот од некои emlx, eml или порака датотеки. Ние се извинуваме, но, ние може да’т гарантира дека ова ќе работи. Но можете да се обидете. Главниот услов за Outlook Увоз на Волшебникот останува на Microsoft Outlook инсталација со конфигуриран default profile (основен профил.

Јас не’т сакате да го инсталирајте на Outlook. Тоа е можно за мене да се конвертира посебна e-mail на msg датотеки, eml, emlx формати во PST датотека на MS Outlook?