Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Outlook Увоз на Волшебникот заштедат време и напор, увозот на e-mail во MS Outlook

OutlookImport.com денес најавува Outlook Увоз На Волшебникот, апликација која овозможува увоз на зачувани .EML и .MSG e-mail датотеки на поддржани e-mail клиенти во Microsoft Outlook со извонредна леснотија.

Увоз На Пораки Со Извонредна Леснотија

E-mail клиент е обично се користи како складирање на суштински информации, вклучувајќи и е-mail пораки од пријатели, роднини, клиенти и бизнис партнери, важни фајлови и документи. Губење или нарезници тоа ќе биде барем крајно непријатни, што’s зошто корисникот треба да се биде многу внимателен и внимателен при увоз пораки во Microsoft Outlook. Но, дури и тоа може да’т обезбеди најдобар резултат; за среќа, постои програма што може да – и тоа’s Outlook Увоз на Волшебникот.

Миграција Од Стариот E-mail Клиент на Microsoft Outlook

Паметен алатка, програмата е наменета за увоз .EML и .MSG датотеки во MS Outlook брзо и лесно, затоа тој добива многу едноставна за да се остави стариот e-mail клиент на Microsoft Outlook. Програмата може да имаат корист податоци за обновување на алатки корисници, како тоа ви овозможува да увоз пораки обнови во MS Outlook, кој може да биде прилично незгодно без Outlook Увоз на Волшебникот. Сигурни алгоритам вработени од страна на апликацијата прави загуба на податоци за време увоз невозможно. И она што’s повеќе, на стан, се грижи за корисникот’s безбедност: тоа не’т меша со антивирус скенирање, што значи дека пораките може да бидат скенирани за вируси и системот останува заштитена.

Увоз На Структурата на датотечниот Систем Папки

Outlook Увоз на Волшебникот работи како eml2pst и msg2pst конвертор кој вграден модул за основно интегритет провери. Тоа овозможува увоз не само пораки, но исто така и прикачени датотеки. И згора на сето тоа, Outlook Увоз на Волшебникот овозможува зачувување на структурата на датотечниот систем папки, додека увозот на e-mail: по креирањето на структурата на папките, на хард дискот, корисникот го избира повисоко ниво папка, и програма за увоз на целата папка структура во MS Outlook.

Претвори eml да pst, увоз на пораки во Outlook и многу повеќе со Outlook Увоз на Волшебникот.