Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Она што е најефикасен начин на работа со увоз опции?

Научете како да се конфигурираат стабилизаторот на прилагодувања Outlook увоз може да ви помогне да заштедите добар дел од времето вршење EML да PST конверзии. Користете го ова EML да PST Конвертор поефикасно од сега со користење на претходно конфигурирани групи на поставки прилагодени за конкретни задачи.

Outlook Увоз волшебникот е ефикасен EML да PST Конвертор со флексибилен прилагодувања Outlook увоз

Ако користите Outlook Увоз волшебникот многу за пренос на e-mail пораки на различни видови во Outlook PST датотеки, насочување на вашите секојдневни операции ќе биде многу разумен нешто да се направи. Некои email миграции бара многу јасна EML да PST конверзија, додека други може да бараат поголема контрола и дополнителни опции поддржан од страна на програмата. Значи, ако сте го вршат две или повеќе типичен e-mail трансфери доста често, можете да ги искористат предностите на програмата’s стандард за собирање на мемории – што е, комбинации на различни прилагодувања Outlook увоз тоа може да биде брзо натоварени за да заштедите време во текот на процесот на увоз.

Стандардниот сет на тактики ќе ги вклучува следните комбинации: Стандардно, Увоз На Лилјак .MSG датотеки, Увоз-пошта на Unix-мејл клиент,, Увоз на датотеки на е-мејл софтвер Mac OS. Овие опции се одрази на повеќето типични корисници задачи ги исполни користите Outlook Увоз волшебникот.

Стабилизаторот ви помогне да конвертирате EML да PST поефикасно и заштеда на време

Различни сценарија конверзија вклучуваат различни поставки за увоз. На листата на претходно избрани опции за секоја дефиниција може да се гледа од изборот на дефиниција и со кликнување на “Се применуваат” копче. Програмата автоматски ќе конфигурирате својот поставки за увоз во согласност со моментално избраниот претходно поставен. Обидете се избирање на различни тактики за да се види разликата во одбраната опции. Користејќи претходно не’t значи дека не можете да ја промените поставки за увоз – тие се само средство за размена на инстант избор на опции за оптимален за одбраната e-mail миграција сценарио. Откако ќе’пет одбрани потребно претходно, продолжи со следниот чекор од волшебникот, како и обично. Секој EML датотеката на MSG датотека ќе бидат обработени според претходно сте го одбрале.

Outlook Увоз на Волшебникот е моќна EML да PST Конвертор ви нудиме голем број на е-пошта миграција опции, како и способноста да се избере помеѓу четири пре-конфигуриран поставува на увоз поставувања тоа во голема мера ќе го олесни процесот за неискусните корисници и зачувување на добар дел од вашето време и во случај да ја користат програмата на редовна основа.