Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Само стандардно Outlook профил може да се користи. Може’t create new .pst или употреба на деца без родители една. Outlook 2000 во Internet Mail Only Mode

Без разлика што ние изберете options (стандардно pst или сираци), апликацијата се враќа на порака за тоа не може да создаде нови pst и јас треба да се обезбеди напишете на и/или веќе се најавени – добро, тоа дефинитивно е – Јас’m е најавен како Администратор и сум создавање на pst на D:\обновување со полни права и 47Gb достапен простор на дискот. Имам Microsoft Outlook 2000 Standard Edition, инсталиран. Јас бев во можност да се кандидира на вашиот програма изборот на “користете стандардно outlook складирање” опција која обнови тоа. Па мислам дека вашата програма работи исклучително добро.

На Outlook 2000 е инсталиран во Интернет Mail Само режим, што се распаѓа на Продолжен КАРТА така, новите .pst создавање и користење на посебна .pst датотека режимот не може да се изврши. Имате две опции, во овој случај:

  • Промена на Outlook инсталација режим од Интернет Mail Само (ММО) да Корпоративни Работна Група (Г.С.).
  • Друга опција е да се надградба на понова верзија на Outlook.

ЗАБЕЛЕШКА: Кога ќе се префрлите од Интернет Mail Само за Корпоративниот работна група за инсталација на Outlook, информациите што се содржани во вашиот стар Интернет размена на Пораки Access Protocol (IMAP) сметката не е префрлена на вашиот нова инсталација. Вие треба да ги направете резервни копии на сите IMAP пораки пред да ја смените Outlook Инсталација тип. Пред да можете да конвертирате вашите e-mail пораки систем од Интернет Пошта Само за Корпоративни работна група, копирање содржина од вашиот IMAP папки за нови лични папка на вашиот компјутер, додека на интернет за вашата IMAP-сметка.

Промена на Инсталација Тип помеѓу ММО и Г.С.

За да го промените инсталација тип од ММО да Г.С., следете ги овие чекори:

  1. Се кандидира Microsoft Outlook
  2. На Алатки мени, кликнете Опции
  3. На Достава На Пошта Јазичето, кликнете Ре Mail Поддршка
  4. На E-mail Услуга Опции страница, кликнете за да изберете mail поддршка опција ќе се префрлување на и кликнете Следна
  5. Читање на порака за предупредување порака, а потоа кликнете на Yes
  6. Outlook ќе се затвори. Почнете Outlook повторно.
  7. Windows Installer ќе почне и да ја инсталирате потребните датотеки

Следете ги installer насоки да продолжи префрлување.