Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како можам увоз MS Outlook PST додадени фајлови од мојот хард диск во outlook?

Многу од нашите корисници имаат поставувани прашања кои не се поврзани со нашата програма директно. Но, ние се стремиме да им помогне на нашите корисници во тој случај, исто така,. Подолу се одговорите на еден од таквите заеднички прашање. Може да outlook pst увоз? Како да се отвори PST датотеки во Microsoft Outlook? За да отворите датотека на PST формат во Microsoft Outlook што треба да направите следниве чекори:

За Outlook 2003, XP

 1. Кликнете на Outlook главното мени ставка Датотека, тогаш
 2. Кликнете на Отворете опција
 3. Одберете го Outlook Датотека Со Податоци… објектот
 4. Пребарувате вашите PST фајлот и одберете го
 5. Притиснете го ОК копче за да го отворите PST датотека
 6. Внесете ја точната лозинка, ако Outlook ќе поттикне тоа
  (Outlook може да ве потсети да ја внесете лозинката два пати)

За Outlook 2000, 2002

 1. Кликнете на Датотека објектот во Outlook мени
 2. Избере Отворете мени ставка
 3. Кликнете на Лични Папки Датотека (pst) објектот
 4. Одберете PST датотеката за да се отвори
 5. Притиснете го ОК копчето за да се потврди дека
 6. Внесете ја точната лозинка, ако Outlook ќе побара тоа

За претходните верзии на Outlook, како што се 97

 1. Кликнете на Датотека објектот на Outlook главното мени
 2. Изберете опцијата име Отворете
 3. Кликнете на Отворете Посебен Фолдер мени ставка
 4. Пребарувате вашите PST фајлот и одберете го
 5. Притиснете го ОК копчето за да се потврди отворање
 6. Внесете ја точната лозинка доколку PST датотека е заштитен со лозинка

Дополнително може да се постави нови PST фајлот на Outlook да ја користите како стандардна. Да се направи PST датотека пропуст во Microsoft Outlook, ве молиме направете го следново:

 1. Притиснете Започнете копче
 2. Одберете Прилагодувања објектот
 3. Потоа го одбра Контролен панел кратенка
 4. Одберете Пошта кратенка или икона и двојно кликнете на него
 5. Користете Датотеки со Податоци… копче (или испорака табот) за да ги промените прилагодувањата за датотеки во Outlook се користи за чување на e-mail пораки и документи
 6. Додадете ги соодветните PST датотека на листата на Датотеки со Податоци и кликнете Затворете
 7. Притисни на Сметки За Е-Пошта копчето и одберете го вториот датотека како складирање да се достави е-пошта до овој PST, потврдете ја услугата папки се движат ако е потребно.
 8. Рестартирајте го Outlook и да започнете да го користите новиот отвори PST како основни

Сега можете да го користите PST датотеката предмети и папки, организирање на нив и се манипулира, како и обично. Ако сакате да се увезе високиот износ на EML датотеки во MS Outlook, претвори eml да pst, увоз msg датотека на outlook, стави на структурата на папките, на вашиот хард диск во Outlook, можете да ги користите Outlook Увоз На Волшебникот.

Outlook Увоз На Волшебникот е софтверска алатка која беше развиен за да ви помогне да ги копирате износ на eml додадени фајлови во Outlook зачувување на структура на директориуми. Eml увоз софтвер служи како eml да outlook конвертор, лесно трансфер eml датотеки во Microsoft Outlook. Outlook Увоз на Волшебникот може да ви помогнат во случај ако сакате да конвертирате копија од Outlook Express датотеки на е-маил PST. Outlook Увоз на Волшебникот напојува со Mbox да eml конвертор кои се наменети за екстракт eml пораки од Thunderbird пошта кутии.

Статија опишува како да ја отворите PST датотеки во MS Outlook, како да увоз на PST датотека за да Outlook која е дел од Microsoft Office пакетот