Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Увоз EML да PST со Outlook Увоз на Волшебникот

Увоз EML да PST со Outlook Увоз на Волшебникот

Outlook Увоз На Волшебникот е се што ви се бара во една EML да PST увоз програма: едноставен, интуитивен, ефикасен, брзо и придонес тврдата функционалност за прифатлива цена. овој одличен увоз EML да PST апликација ви овозможува внесување на пораки зачувани во .EML, .EMLX и .MSG формати од други клиенти е-поштата во MS Outlook профил или PST датотека. Во суштина, Outlook Увоз На Волшебникот функционира како msg да pst да eml да pst конвертор со брзо вграден модул за основни проверка на интегритетот на изворот пораки. Прочитај EML да PST конверзија настава.

Увоз EML да PST, Претвори EML да PST - Сите во Еден алатката На увоз eml да pst софтвер ви овозможува да увоз-мејл пораки со додатоци, па дури и увоз фајлови од било кој тип на Outlook. Во вториот случај,, додадени фајлови: ќе биде додадена на Outlook како самостоен додатоци, што може да се користат за правење резервни копии на важните документи или складирање на нив во Outlook за брзо со еден клик пристап и размена на. Ако се увезуваат датотеки кои се природно поддржани од страна на Outlook, како што EML, VCF, MSG, iCL и другите, тие ќе бидат претворени во соодветните Outlook објекти или евиденција автоматски.
Една од најзначајните карактеристики на Outlook Увоз На Волшебникот е нејзината способност да се целосно зачувување на папката и подпапка структура за лесна, темелно crossovers со малку да нема време потребно за пост-миграција поштенско сандаче за управување со. Оваа функција, исто така, доаѓа во исклучително корисна за увоз на e-mail бекап назад во Outlook, бидејќи вие не’t треба да се грижи за mismatching папки повеќе.

Преземетеза Windows 32/64 малку Купувањелиценца кодот онлајн

Како дополнителна бонус, ние ви даде бесплатно mbox да eml конвертор, така што може да се извлече пораки од *.mbox-датотеки за иднината увоз eml на Outlook.


Outlook Увоз на Волшебникот алатка за eml да pst конверзија и eml да pst увоз Outlook Увоз На Волшебникот е една од најпознатите сеопфатна и функционални решенија на увоз eml да PST тип нуди невидена леснотија на Е-реализација за секој, од целосна почетници до напредни корисници. Програмата има апсолутно никакви проблеми конвертирање на Mac и Unix кодирани пораки, обезбедува еден куп на механизми за автоматизација за кавга-бесплатно серија конверзија на е-пошта архивите на повеќе PST додадени фајлови:, и доаѓа со флексибилен систем на филтри за стеснување вашиот избор на датотека по датум, големината на датотеката и присуството на прилози.

На Outlook Увоз На Волшебникот е создаден да работат рака под рака со сите поголеми верзии на Microsoft Outlook, вклучувајќи неговата 64-битна издание. Нејзините интуитивен кориснички интерфејс е преведен на 11 јазици и е толку едноставен што вие само ќе треба неколку минути да се запознаете со софтвер!

КЛУЧНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ НА EML ДА PST УВОЗ АЛАТКА:

 • Молња-брзо увоз на EML и MSG-пошта датотеки во Microsoft Office Outlook
 • На серијата обработка на владата овозможува да ги претвори пораки на повеќе PST датотеки
 • Автоматска конверзија на папки и под-папки на вашиот хард диск во Outlook фолдерите и потпапки
 • Увоз во заштитени со лозинка PST датотеки
 • Совршен за email миграции преку EML(X) или MSG формат
 • Создавањето на среден под-папки за серија на последователни увоз сесии за да се спречи пребрише
 • Увоз на EML датотеки во стандардно Outlook профил, еден сираче PST датотека или новоформираниот PST датотека
 • Извор датотека филтрирање со големина, присуството на прилози, датум на креирање и други параметри
 • Можноста да се овозможи или оневозможи создавање на потпапки
 • Поддршка на MSG датотеки зачувани во RFC 822 формат
 • Препроцесирачка опција за пораки снимени од Unix и Mac компјутери
 • Поддршка на Mac OS-X .EMLX формат
 • Поддршка на Уникод PST датотеки (повеќе 4 МК по големина)
 • Вграден-во EML да MSG, MSG да EML конвертор е-пошта
 • Конверзија на фајлови: EML да RTF, MSG, PST, HTML, TXT формат
 • Мулти-јазик GUI: Англиски, Германски, Француски, Руски, Италијански, Шпански, Португалски, Холандски, Шведски, Данска, Јапонски
 • Увоз на VCF контакти во Outlook (VCF да PST)
 • Увоз на DAT датотеки на TNEF формат на Outlook
 • Увоз на датотеки од која било формат во Microsoft Outlook

EML да PST Конвертор и Увоз EML да PST алатка Outlook Увоз На Волшебникот е крајната Outlook увоз алатка што нуди речиси секој можен функција поврзани со увоз на e-mail на Outlook, користејќи го тоа како мост меѓу сите други е-мејл клиенти и Outlook, вршење крст-имплементацијата на е-пошта датотеки на многу формати и користење на Outlook како простор за највредните или често користените датотеки или документи.

Ако ви треба сите-во-едно алатка за увоз на вашиот e-mail да Outlook, вие освои ' ’t треба ништо, но Outlook Увоз на Волшебникот, така одат напред и да grab its trial version веднаш!