Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да увоз на eml датотеки во outlook express?

Windows OS GUI (на графички кориснички интерфејс) е поддршка на влечете-и-испуштате (или DnD, или влечете & пад) функција. Тоа е акција кликнување на виртуелен објект како eml датотека и влечење до друга локација како што се Outlook Express папка. Во принцип, тоа може да се користи за да повика на многу видови на активности, или да се создаде различни видови на асоцијации помеѓу две апликации.

За да увезете .eml фајлови од вашиот хард диск или друг уред за складирање на Outlook Express папка, можете да го направите следново:

  1. Стартувај Outlook Express и отворете ја папката каде што eml датотеки треба да бидат увезени
  2. Отворете го Windows Explorer и да стигнете до папката каде што се чуваат вашите eml додадени фајлови:
  3. Изберете .eml датотеки во Windows Explorer користење на глувчето или на друг начин (Промена +
  4. стрелките на тастатурата за примерок)
  5. Притиснете и држете го левото копче на глувчето за избор, за да го дофати eml додадени фајлови:
  6. Повлечете изборот (курсорот на глувчето) до посакуваната локација (папка) на Outlook Express
  7. Пад на избор од страна на ослободување на левото копче на глувчето

Да се ​​направи на увоз поудобно, ние Ви препорачуваме да се ре-големина и апликации на десктоп и ставете ги во близина на едни со други. На увоз eml на Outlook Express може да се направи без Outlook Увоз на Волшебникот. Во случај ако ви е потребна за увоз на eml и msg датотеки во MS Office Outlook, можете да употреба на Outlook Увоз на Волшебникот, кој може да ви помогне да се направи увоз брзо и удобен.

Outlook Увоз На Волшебникот е алатка која се наменети да се стави eml датотеки во MS Outlook одржување на структурата на папки. Eml увоз софтвер служи како eml2outlook конвертор, лесно трансфер eml датотеки во Microsoft Outlook. Outlook Увоз на Волшебникот ќе ви помогнат во случај ако сакате да ја смените вашата е-мејл клиент од Outlook Express да MS Outlook.

Статија опишува како да се движат eml датотеки во Outlook Express папка. Тоа е доволно за да го користите влечи-n-drop опцијата.