Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Увоз eml датотеки во outlook 2007

Outlook Увоз На Волшебникот е лесен за употреба алатка која може да увоз eml датотеки во Outlook 2007, мигрираат-пошта на различни mail клиент софтверот на MS Outlook. Outlook Увоз на Волшебникот може процес mail фолдери и фајлови: eml, кога тие се исклучени од нивната mail клиент, вклучувајќи ги и оние што се зачувани на CD, DVD или мрежа соседството – Увоз eml на outlook 2007 оригиналот временски жиг. Ако имате Outlook 2003 или Outlook 2007 или било која претходна верзија и на куп на е-маил датотеки се зачувани од било поддржани e-mail клиент, тогаш Outlook Увоз На Волшебникот е совршена алатка за вас! На увоз на eml и порака датотеки станува лесно со Outlook Увоз на Волшебникот, можете да добиете работа со леснотија. Тоа ќе се докаже да биде совршена алатка за пренесување на најголемиот дел од е-маил датотеки во целост. Outlook Увоз на Волшебникот бара да Outlook се инсталирани, но не е без недостатоци се појавува кога ќе’повторно инсталирање на Outlook Увоз алатка.

За Увоз eml на Outlook 2007, 2003

и рана верзија користете го следново упатство:

  1. Преземете Outlook Увоз на Волшебникот и да ја инсталираш
  2. Стартување на инсталирани Outlook Увоз на Волшебникот комунални
  3. Регистрирајте се на Outlook Увоз на Волшебникот со купените клучните код или да ја користите во демо режим
  4. Повторен увоз алатка за да се оневозможи ограничувања демо
  5. Одберете Дестинација Outlook папка или PST датотека на првиот волшебник страница и притиснете Следна копчето
  6. Изберете Извор папката каде што EML и MSG датотеки се зачувани и притиснете Следна копчето
  7. Изберете или да го откажете одбирањето пораки да бидат увезени
  8. Прес Почеток копчето и да чекаат за крајот на увоз на

Кога програмата завршува на увоз на Outlook 2007 (или било која друга верзија) можете да го извршите на MS Outlook и врши увид на резултатот, организирање на увезени пораки итн. Outlook Увоз на Волшебникот создава посебен фолдер за секоја увоз сесија и место на потпапки структура ower тоа.