Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да внесуваат пораки во Outlook PST и организирање директориуми на профилот на корисникот

П. Ние веќе имаат директориум структура на место. Но, ние треба PSTs одделни датотеки за секоја личност, како нил.pst, андреј.pst, алекс.pst, итн. Дали постои начин да го направите тоа?

А. Ако сите клиенти пораки треба да бидат увезени во еден PST датотека, можете да ги копирате сите e-mail датотеки и во посебни директориуми на хард дискот, а потоа ги сите увоз на датотеката PST.

За пример, можете да креирате директориуми како:

Д:\пораки
Д:\Пораки Нил …
Д:\Пораки Ендрју …
Д:\Алекс пораки …

После тоа ќе биде во можност да се укаже на волшебникот на Outlook Увоз на извор папка Д:пораки Комунални услуги ќе ги внесете сите пораки во согласност со папки и папки структура.

Ако сакате да ја увезете секој корисник папка на посебна PST датотека, треба да изберете ја папката на корисникот како извор и процесот на увезување одделно. Оние корисници кои имаат претпријатие лиценца може поставување на Серија Внесување на листа на чекање за внесување на пораки во неколку Pst датотеки.