Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да се Извлече Outlook Прилози

Мојата PST датотека содржи само Microsoft Office формат предмети (.доц. д-р, .xls, .ppt итн.). Како да се извоз на Канцелариски документи од PST датотека? Како да се зачувајте IPM.Документ прилози (на пример IPM.Документ.Зборот.Документ)? Како да се екстракт од приложените документи од Outlook PST датотека или стандардно Outlook профил? Како да зачуваш Outlook прилог и е-мејл прилогот да се одделни датотеки.

На PST датотека може да содржат само IPM.Документ колекција која продавници на датотеки како еден прилог. Или PST датотека може да биде исполнет со стандард Outlook предмети кои можат да содржат и прикачени датотеки. Во двата случаи можете да го користите Outlook Извоз Волшебникот за да се извлече и го спаси прикачени датотеки.

За да се Извлече Outlook прилози ве молиме направете го следново:

 1. Се кандидира на Outlook Извоз Wizard софтвер
 2. Им овозможи опција ‘Изберете Надворешен PST Датотека
 3. Изберете извор PST датотека каде што Outlook прилози се чуваат
 4. Одредете ја целната папка каде алатот треба да екстракт додатоци Outlook
 5. Оневозможи опцијата ‘Обичај
 6. * Избере ‘*** – Извоз Само Поднесени‘ вредност во Излезен Формат листа
 7. Притиснете го Опции копчето и да ги конфигурирате дополнителни опции ако е потребно. Вие може да извезува прилози на една папка или конфигурирање на програмата за да се создаде копија на папки структура на Outlook на хард дискот.
 8. Притиснете го Следна копче
 9. На програмата ќе го скенира структурата на папки и прикажување на папки структура преглед на
 10. Притиснете го Започнете копчето за да започне постапка за извоз на
 11. Програмата ќе започне извоз на Outlook PST прилози. Можете да го прекинете процесот на користење ‘Стоп‘ копче, во тој случај на извоз ќе биде некомплетна. На програмата ќе ги пополните процесот дневник кој може да се користи за да се испита процесот на проток.

* Опцијата достапна од верзијата 1.3

Кога процесот не е завршен употреба на Излез копче за да го затворите софтвер или притиснете го Назад копчето двапати и го користат софтверот да извоз предмети Outlook и зачувајте ги во близина на извлечена прилози. За да го направите тоа, само, се повторува на сите горенаведени, но, одберете друга извоз формат во точка #6.