Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Јас треба да се извоз на е-пошта прикачувања само. Ќе Outlook Извоз им помогне на Волшебник?

Научете како можете лесно екстракт е-мејл прикачувања од Outlook PST датотеки и нивно зачувување на било која локација на вашиот хард диск за архивирање, анализа или споделување на датотеки. Outlook Export Wizard makes it a matter of minutes and just a few mouse clicks!

Едноставна алатка за брзо извлекување на е-мејл прикачувања од PST датотеки

Некои Outlook корисниците добиваат многу повеќе пораки со атачменти од другите. Овие додатоци може да содржат доста се: од дневни извештаи од вработените или неделна статии доставени од страна на писатели на некој уредник да се статистички податоци акумулирано од автоматизиран сонда/сензор и се испратени до истражувач по е-пошта. Овие пораки може да се дојде до нивните inboxes (влезни сандачиња) за години, додека таа станува очигледно дека овие податоци треба да биде извлечена, систематизираат, категоризираат, архивирано или преработени во овој или оној начин. Очигледно, тоа’s речиси невозможно да се оди преку стотици или дури илјадници е-маил пораки и да ги зачувате е потребно е-мејл прикачувања на посебна папка – во повеќето случаи, тоа ќе потрае неколку дена или недели и ќе тешко биде нешто што’d ни биде мило да се направи. Што’s токму на ситуација кога Outlook Извоз Wizard ќе дојде во рака, и ќе го спаси добар дел од времето и, очигледно, некои пари, премногу. Програмата ви овозможува да се земе една PST датотека и само екстракт прилози од пораки што ги содржи на одредена локација – и овој процес ќе буквално да потрае неколку минути!

Волшебникот Outlook извоз е исто така моќен и лесен за користење прилог extractor!

Извоз на PST прилози е исто толку лесно како извоз сè друго од вас датотека за складирање. Прв, ја стартувате програмата и одберете “Изберете Надворешен PST Датотека” опција да се биде во можност да изберете датотека за работа со. Откако ќе се направи со датотека избор, употреба на “Излезен Формат” паѓачкото мени на листа за да го одберете “Извоз прилози само” опција. Ако се работи со заштитени со лозинка PST датотека, внесете ја лозинката во соодветното поле. Конечно, наведете папка извадени PST прилози ќе биде спасен од страна на внесување на патот кон Целната Папка поле. Ако е потребно, можете да кликнете на Options копчето подолу за да се утврдат дополнителни параметри, како што се максимален порака големина, на структурата на папките, во одредена дестинација локација и зачувување на датотека креирање датум за saved items (снимени ставки.

После тоа, кликнете на Next копчето и да почне извоз на податоци на ист начин да се направи кога се работи со пораки. Во овој случај, сепак, телата на е-мејл пораки ќе бидат игнорирани целосно. Се чека за процесот да заврши и да се отвори наведени излезната папка за да ја видите извлечена датотеки. Како што гледате, Outlook Извоз Wizard е навистина интуитивен и ефикасна прилог extractor дека ќе процесот на резултатите на години на вашата работа и изнесувате во истиот формат во некоја папка на вашиот избор. Ако програмата се наоѓа во друга датотека со исто продолжување, тоа едноставно ќе се промени име на постоечка датотека со додавање на бројот на неговото име. Да се биде во можност да екстракт прилози ќе го спаси безброј часови на работа, ако некогаш сте се одлучи за да креирате некоја архива на сите или некои од вашите PST прилози, бидејќи тоа ќе биде неспоредливо полесно да ги собереш на потребните датотеки од папка со вашата приврзаност датотеки наведени во хронолошки ред.

Клик за да го прочитате чекор-по-чекор инструкции за Outlook прилог екстракција.

Outlook Извоз Wizard е мулти-функционална прилог extractor и PST податоци за извоз апликација која ќе биде добра алатка за работа, кога треба да се екстракт е-мејл прикачувања од вашите PST складирање датотека.