Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Анти-Спам Полиса

OutlookImport.com Анти-Спам Полиса

OutlookImport.com води политика на нула толеранција кон спам. OutlookImport.com за поддршка на корисниците тим е постојано следење на претплатникот за е-пошта и маркетинг листи. Секој корисник или клиент да се најде работа во спротивност на ова, Анти-Спам полиса ќе ризикот престанок на употребата на нашите производи и услуги.

Било прекршувања на нашата Анти-Спам Полиса треба да биде известен за нашата поддршка оддел.

Сите OutlookImport.com промотивни и ажурирање на пораки содржат отпишување линкот на дното на e-mail.

Дефиниција на Спам

Спам е-мејл кои се несоодветни и можат да бидат наведени како Несакани Комерцијални е-пошта (UCE) или “junk e-mail”.OutlookImport.com испраќа пораки само до оние кои сте ги побарале или дозволил да се прима e-mail, во согласност со нашите дозвола-врз основа на упатства за е-маил комуникација.

Заштита Од Spam

OutlookImport.com те штити од примање на спам е од страна на оперативниот дозвола -врз основа на постапката за утврдување, кои би дала согласност или да примате пораки од нас:

  • Unsubscribe (отпиши) – сите OutlookImport.com на пораки што се користи за ажурирање, промоција или доставување на маркетинг информации содржат отпишување линкот на дното на e-mail. Ние постојано да ги следиме нашиот e-mail со претплатничка база на податоци за да се осигура дека секој корисник кој има одлучија надвор од примање на пораки е отстранета од нашата e-mail база на податоци листа;
  • Информации За Контакт – ние ќе ги пре-ја пополните вашите пораки со вашето име и други идентификациони податоци;
  • Потврда – OutlookImport.com автоматски ќе побара потврда и потврда од корисниците дека тие се заинтересирани за добивање новости и информации од нас. Ние исто така ќе ги прати и-мејл за потврда кога корисникот unsubscribes форма на нашата e-mail база на податоци.

Анти-Спем Закон

OutlookImport.com е меѓународна компанија оперативни низ географски и земјата граници. Некои јурисдикции имаат донесени се анти-спем легислатива и треба да се консултираат соодветните власти во вашата област за повеќе информации.