The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Affiliates

Ne jemi grupi i inxhinierëve software ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve të zhvillimit dhe zgjidhje gardian në një numër fushash. Kompania punësuar disa profesionistë të certifikuar me vjet eksperiencë në industrinë e IT, kompania është e angazhuar për dërgimin e user-friendly, mjete të besueshme dhe shumë-fokusuar software që në mënyrë efikase të zgjidhë problemet e përdoruesve brenda një afati kohor minimal. Ne kontribuar në krijimin e shërimit të shumëfishtë, import, eksportit dhe shkëmbimin e të dhënave zgjidhje për aplikimet e llojeve të ndryshme.

Produktet tona software janë shitur në mbarë botën, kështu që ne jemi përballur shpesh me pyetjen nëse ne kemi përfaqësuesit zyrtare në pjesë të ndryshme të botës. Është e mundur se ne nuk kemi përfaqësues në rajonin tuaj (ju lutem kontrolloni këtu) kështu që ju mund të bëhet partneri ynë zyrtar për shpërndarjen e programeve tona në zonën tuaj. Partneriteti ynë mund të bëhet përmes një zbritje, ose ju mund të bëhet Filialin përmes një prej sistemeve tona të pagesave.

Long Term Partners

Nëse dëshironi të marrin pjesë në partneritetin afatgjatë, software ynë duhet të përfaqësohen në faqen tuaj. Produktet tona duhet të përshkruhen me tekstet unike dhe duhet të jenë të lidhura në faqen e produktit në faqen tonë. Ju mund të përdorni fotografive, kuti të shtëna dhe grafika të tjera të lidhura marra nga faqen tonë, ose të na kërkojnë për të hartuar atë për ju në mënyrë individuale.

Rishites rastit

Përveç kësaj ne ofrojmë zbritje tona për Rishites rastit. Ju mund të kërkojë zbritje reseller përdorur mbështetje email apo formularin e kontaktit në faqen tonë. Ju lutemi të përfshijë informacionin e mëposhtëm për kërkesën tuaj: produkt, llojin dhe sasinë e licencës.

Për më shumë informacion dhe për të marrë një ofertë të përshtatur ju lutem na kontaktoni duke përdorur formularin e kontaktit.

Outlook Import Wizard

Outlook Export Wizard

Outlook Rimëkëmbjes Wizard

 ;