The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

карактеристики споредба

Табелата подолу ја прикажува споредбата на повеќето од карактеристиките на располагање во Outlook Увоз волшебникот изданија.

Outlook Увоз волшебникот издание Споредба на табелата

софтвер карактеристикиПочетна лиценцабизнис лиценцасајт лиценцатехничка лиценца
Користење на софтвер регистрирани во истата лиценца од различни кориснициНЕНЕДАДА
Активирајте една лиценца за повеќе компјутериограниченаограниченаUp to 100употреба по еден
Изврши серија EML да PST конверзија скрипта користење на командната линијаНЕНЕДАНЕ
Распоред на EML да PST конверзија извршување batch скриптаНЕНЕДАНЕ
Оптоварување на EML да PST batch скрипта со користење на параметар на командната линијаНЕДАДАДА
Користете серија на владата да го конвертирате повеќе .eml, .emlx and .msg emails into one or several .pst filesНЕДАДАДА
Процесот е-мејл датотеки кои припаѓаат на различни кориснициНЕДАДАДА
Се кандидира и да ја користат програмата под виртуелната средина (VMware, Virtual PC, Sandboxie итн) *НЕДАДАДА
Променете го името на PST чување (стандардно: Увоз волшебникот Outlook)НЕДАДАДА
32-bit and 64-bit versionsДАДАДАДА
Повеќејазичен кориснички интерфејсДАДАДАДА
режим на конверзија е-маилДАДАДАДА
Внесување на MSG датотеки во формат опција RFC822 (лилјакот!)ДАДАДАДА
Креирање на структура на PST потпапки опција (Опција креира копија на датотечен систем папки во PST)ДАДАДАДА
Unix и MAC пораки опција препроцесирачка (Конвертира странски кодирање на Windows)ДАДАДАДА
Опција за да се создаде посебна потпапка за секој увоз сесија PSTДАДАДАДА
Опција за зачувување на податоци и времето за конвертира фајловиДАДАДАДА

* –; по барање

Набавка Outlook Увоз волшебникот лиценца

 ;