E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Karakteristika Krahasim

Tabela më poshtë tregon një krahasim më të madhe të karakteristika në dispozicion në Outlook Import Wizard botimet.

Outlook Import Wizard Edicionin Krahasim Tabelë

Software KarakteristikaHome LicencësLicenca E BiznesitLicenca SiteTeknike Licencës
Përdorni softuer të regjistruar me të njëjtën licencë nga përdoruesit të ndryshmeASNJËASNJËPOPO
Të aktivizojë një licencë në kompjuterë të shumtaE kufizuarE kufizuarDeri në 100Një për të përdorur
Batch ekzekutuar EML të PST konvertimit shkrimit duke përdorur command lineASNJËASNJËPOASNJË
Orari EML për të konvertimit PDT batch ekzekutimin e shkrimitASNJËASNJËPOASNJË
Të ngarkesës EML për PDT batch Shkrimit duke përdorur command line, parametratASNJËPOPOPO
Përdorni Batch Mode për të kthyer të shumta .eml, .emlx dhe .msg email në një ose disa .fotografi pdtASNJËPOPOPO
Procesi email fotografi që i përkasin përdoruesit të ndryshmeASNJËPOPOPO
Të drejtuar dhe të përdorni programin nën mjedis virtual (VMware, Virtual PC, Sandboxie etj.) *ASNJËPOPOPO
Për të ndryshuar emrin e Magazinimit PST (të parazgjedhur: Outlook Import Wizard)ASNJËPOPOPO
32-bit dhe 64-bit versionsPOPOPOPO
Multilingual Ndërfaqe Të PërdoruesitPOPOPOPO
Email konvertimit modePOPOPOPO
Importimi i MSG fotografi në RFC822 format opsion (Bat!)POPOPOPO
Të krijuar strukturën e subfolders PST opsion (Opsion krijon kopje e dosjeve të sistemit fotografi brenda PDT)POPOPOPO
Unix dhe MAC email preprocessing opsion (Të kthyerit e huaj encoding për Windows)POPOPOPO
Mundësi për të krijuar subfolder të veçantë për çdo importit PST seancëPOPOPOPO
Opcioni për të ruajtur të Dhënat dhe Kohën për fotografi konvertuarPOPOPOPO

* – me kërkesë

Blerje Outlook Import Wizard Licencës