Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Карактеристики Споредба

Табелата подолу го покажува споредбата на поголемиот број на функции кои се достапни во Outlook Увоз на Волшебникот изданија.

Outlook Увоз На Волшебникот Издание Споредба Табелата

Карактеристики На СофтверотДома ЛиценцаБизнис ЛиценцаМапа На ЛиценцаТехнички Лиценца
Користење на софтверот регистрирани со истата лиценца од страна на различни кориснициНИКОЈНИКОЈYESYES
Активирајте една лиценца на повеќе компјутериОграниченОграниченДо 100Еден по употреба
За да се изврши серија на EML да PST конверзија скрипта за користење на командната линијаНИКОЈНИКОЈYESНИКОЈ
Распоред на EML да PST конверзија batch скрипта за извршувањеНИКОЈНИКОЈYESНИКОЈ
Оптоварување на EML да PST batch Скрипта за користење на командната линија параметарНИКОЈYESYESYES
Употреба на Серија на Владата да го конвертирате повеќе .eml, .emlx и .msg пораки во еден или повеќе .pst датотекиНИКОЈYESYESYES
Процесот е-мејл додадени фајлови кои припаѓаат на различни кориснициНИКОЈYESYESYES
Се кандидира и да ја користат програмата под виртуелна средина (VMware, Virtual PC, Sandboxie итн.) *НИКОЈYESYESYES
Промена на името на PST Складирање (стандардно: Outlook Увоз На Волшебникот)НИКОЈYESYESYES
32-битна и 64-битни верзииYESYESYESYES
Повеќејазична Кориснички ИнтерфејсYESYESYESYES
E-mail конверзија режимYESYESYESYES
Увоз на MSG датотеки во RFC822 формат опција (Лилјакот!)YESYESYESYES
Креирање на структура на PST потпапки опција (Опција создава копија на датотечниот систем папки во внатрешноста PST)YESYESYESYES
Unix и MAC пораки препроцесирачка опција (Се конвертира странски кодирање на Windows)YESYESYESYES
Опција да се создаде посебна подпапка за секој PST увоз сесијаYESYESYESYES
Опција за зачувување на Податоци и Време за конвертира датотекитеYESYESYESYES

* – по барање

Купување На Outlook Увоз На Волшебникот Лиценца