E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mund të Shërim Outlook Magjistar për të shërohen fotografi të ost-ja?

Ky artikull përshkruan mundësinë e shërohet fotografi të ost-ja me Outlook Shërim Magjistar duke transformuar ost-ja për pdt fotografi . Konvertimin fotografi ost-ja në format pst është në fakt e vetmja zgjidhje e problemit të shërohet ost-ja e korruptuar fotografi.

Pse të rimarrë një file ost?

E ost-ja në format është format i Microsoft Outlook fotografi, që janë të njohur edhe si MS Outlook dosjet në linjë. Shkëputur dosje dyqan fotografi encrypted e të dhënave nga MS Exchange Server, duke i lejuar përdoruesit për të punuar offline dhe të sinkronizuar të dhënat me server kur aktivisht e lidhur. Ost fotografi zakonisht quhen në një mjedis me një sasi të kufizuar ose të pasigurt lidhje Interneti. Heqja (ndryshuar) llogaria nën të cilat file ost u krijua apo Këmbimit të dështimit Server corrupts ost dosje. Edhe në qoftë se llogaria është rikrijuar, e file ost mund’t të ripërdoren, kështu email, shënime, detyrat, dhe kontaktet e ruajtura nuk do të jetë e humbur. Problemi i shërohet ost fotografi mund të zgjidhet duke përdorur Outlook Magjistar Shërim, e cila ju lejon për të të kthyer ost për pdt fotografi, kështu rivendosja e tyre përmbajtja.

Duke përdorur Outlook Shërim Magjistar si një ost/pst converter për rimëkëmbjen e dosjeve të ost

Si ka qenë tashmë të përmendura, Wizard Outlook Shërim jo vetëm që mund të riparim pdt fotografi, por edhe mund të të shërohen ost të fotografi nga konvertimin e tyre nga ost-ja për pdt format. Kjo është arsyeja pse Recovery Wizard mund të quhet me të drejtë një ost/pst converter.

Ost fotografi mund të gjenden aq lehtë si fotografi pdt mund të riparohen, për shkak Wizard Outlook Shërim është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe nuk kërkon trajnim të veçantë. Të gjitha përdoruesi duhet të bëni është që të përcaktojë ost-ja e korruptuar në dosjen Burim fushën me ndihmën e një meny e zgjedhur (Shfleto butonin). Përdoruesit gjithashtu duhet të specifikoni një vendndodhje për pst file, rezultati i shërimit, në fushë të Synuar, si dhe format e saj (të reja 2003 Unicode format apo e vjetër 97-2002 jo-Unicode format). E riparim pdt utility pastaj scans një kopje të file ost që është ruajtur në PC tuaj, dhe shfaqe përmbajtjen e ost-ja e korruptuar file në një shikues të veçantë (në versionin demo kohën e shfaqur përmbajtjen është e kufizuar). Pas kthimit nga ost-ja për pdt, rezultati do të jetë funksionale pst file me të dhëna nga konvertuar ost dosje. Duke pasur besim në ost-ja për pdt dosje, ju mund të lidheni në këtë dosje personale file për MS Outlook, dhe të tërheqë të gjithë informacionin e nevojshëm nga ajo.

Paralajmërim! Para se të shërohet një file ost, nuk’t harroni të bëni një kopje rezervë.

Ky artikull përshkruan mundësi të shërohet fotografi të ost-ja me Outlook Shërim Magjistar duke transformuar ost-ja për pdt fotografi . Konvertimin fotografi ost-ja në format pst është në fakt e vetmja zgjidhje e problemit të shërohet fotografi të ost-ja e korruptuar.