E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Arsyet e zakonshme për të dëmtuar Personal Folders fotografi. Veprimet të cilat PST korruptuar file të dhënave.

Ky artikull përshkruan më të përhapura të pasakta, veprimet e, duke përfshirë user-bërë ato të, që PST korruptuar të dhënat fotografi. Kur përdoruesit janë të vetëdijshëm për arsyet .pst korrupsioni PDT files mund të jetë i mbrojtur nga të tilla pasoja të pakëndshme, si humbja e informatave të rëndësishme, si dhe procesin e gjatë të riparim PDT fotografi.

Për të diagnostikuar një korruptuar PDT dosje, përdoruesit duhet të analizojnë arsyet pse ai ka qenë i dëmtuar.

Veprimet të cilat PST korruptuar të dhënat fotografi:

  • Të pashembullt të daljes MS Outlook. Një nga arsyet më të përhapura. Shpesh MS Outlook pushon për të drejtuar si rezultat i papritur dhe humbja e pushtetit ose për shkak të përdoruesit direkt (vështirë të rifillojë, ndalohet pirja e duhanit duke përdorur Windows Task Manager, e pavend, turning off PC). Në qoftë se Outlook është kryer informacione të lidhura me detyrat e (për shembull, shkrim informacion të PST file) kur programi është të dilni, ju jeni të garantuar një korruptuar PDT dosje.
  • File dëme të sistemit. Një efekt i veshin ose defekt në makinë (hard drive ose flash drive). Gabimet e sistemit File në disk të përdorura për të ruajtur Personal Folders file do të më shpejt ose më vonë të çojë në korrupsioni PDT fotografi nuk mund të trajtojë, duke mbetur funksionale.
  • Personal Folders file compression. Compressing Personal Folders fotografi është i padëmshëm dhe është një mënyrë për të reduktuar PST madhësia. Por gabimisht daljes MS Outlook, ndërsa kjo procedurë është duke u kryer do të mjaft të ngjarë të shkaktojë që ju të keni nevojë për të shërohen PDT të dhënat fotografi.
  • Software qëllim të keq. Shumë viruse dhe pjesë e software qëllim të keq që hyjnë MS Outlook me një mjaftueshmërisht e mbrojtur mail server qëllim për të PST korruptuar fotografi të dhënat.
  • PST file size. Ndikon kjo përdoruesit që përdorin të dhënat fotografi në format të vjetër (MS Office 97-2002 format), në të cilat PST madhësia është i kufizuar në 2GB. Një përpjekje për të tejkalojnë këtë maksimale PST madhësia (si të shkruani një informacion të ri për një skedë që është tashmë i plotë) mund të rezultojë në një PST korruptuar fotografi.

Pasojat e korrupsioni PDT mund të shfaqin dosjet

Një PDT dëmtuar file mund të lehtë të zbulohet nga efektet që përdoruesit në mënyrë të pashmangshme në takime. Një gabim mund të shfaqet kur MS Outlook është nisur, duke thënë se skedar PST nuk mund të gjenden ose është i paarritshëm. Ndonjëherë një mesazh gabimi nuk do të shfaqet, por Outlook tv fillon të punojë shumë ngadalë, si kompjuteri fillon të ul receptorin e telefonit dhe nuk të përgjigjet për veprimet e përdoruesit. Në këtë rast, të përpiqet të daljes në Opinion të saktë (pa përdorur për një të vështirë të rifillojë, për shembull), ose përndryshe, ju mund të PST korruptuar fotografi të dhënat ende më shumë.

Nëse ju keni hasur probleme të ngjashme, kur duke përdorur MS Outlook, atëherë ju jeni të nxitet për të përdorur një program për veten tuaj Personal Folders fotografi, në mënyrë për të minimizuar rrezikun e humbjes së informata të rëndësishme. Outlook Recovery Wizard është një mjet shumë i përshtatshëm për të shërohen PDT fotografi që mund të riparim PDT fotografi së bashku me të dhënat e tyre thjesht dhe shpejt. Por edhe ajo nuk mund të bëjë për kohën dhe stresin e shkaktuar në rast se rregullat për përdorimin e PST fotografi të dhënat nuk janë ndjekur.

Një PDT dëmtuar file mund të lehtë të zbulohet nga efektet që përdoruesit në mënyrë të pashmangshme në takime. Një gabim mund të shfaqet kur MS Outlook është nisur, duke thënë se skedar PST nuk mund të gjenden ose është i paarritshëm. Ndonjëherë një mesazh gabimi nuk do të shfaqet, por Outlook tv fillon të punojë shumë ngadalë, si kompjuteri fillon të ul receptorin e telefonit dhe nuk të përgjigjet për veprimet e përdoruesit. Në këtë rast, të përpiqet të daljes në Opinion të saktë (pa përdorur për një të vështirë të rifillojë, për shembull), ose përndryshe, ju mund të PST korruptuar fotografi të dhënat ende më shumë.

Nëse ju keni hasur probleme të ngjashme, kur duke përdorur MS Outlook, atëherë ju jeni të nxitet për të përdorur një program për veten tuaj Personal Folders fotografi, në mënyrë për të minimizuar rrezikun e humbjes së informata të rëndësishme. Outlook Recovery Wizard është një mjet shumë i përshtatshëm për të shërohen PDT fotografi që mund të riparim PDT fotografi së bashku me të dhënat e tyre thjesht dhe shpejt. Por edhe ajo nuk mund të bëjë për kohën dhe stresin e shkaktuar në rast se rregullat për përdorimin e PST fotografi të dhënat nuk janë ndjekur.