E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si të përdorni Outlook Import Wizard pa instaluar MS Outlook?

E Outlook Import Wizard është e nevojshme të MS Outlook të jetë i instaluar. Por ju mund të përpiquni të përdorni të veçanta Microsoft paketë për të mundësuar importin e aftësive në sistemin ku Outlook nuk është i instaluar.

Software tregon këtë gabim në rast se Outlook nuk është i instaluar
ose software bitness nuk ndeshje për Outlook edition.

Ju lutem shikoni se sistemi juaj është një e mëposhtme: Windows Server 2003; Windows Server 2008; Windows Vista ose Windows XP Shtypni këtu për të shkarkuar Objektet e të Dhënave të Bashkëpunimit.

Kjo paketë KVV nuk do të instaluar në një sistem në të cilin ndonjë version të Microsoft Outlook ose Microsoft Exchange Server 2003 ose më herët është instaluar.

  1. Nëse versioni paraprak i paketës KVV është instaluar në sistemin tuaj, çinstaloni atë.
  2. Run skedarin shkarkuar dhe pikë atë në directory synuar.
  3. Ajo do të nxjerr installer, drejtuar atë dhe ndiqni hapat e instalimit.

Pas kësaj ju do të jetë në gjendje për të kontrolluar se si ajo punon me drejtimin Import Wizard Outlook kundër disa emlx, eml ose msg fotografi. Ne jemi të vjen keq, por ne mund’t garantuar ju se kjo do të punojnë. Por ju mund të provoni. Kërkesa kryesore për Import Wizard Outlook qëndron Microsoft Outlook instalimi me konfiguruar parazgjedhur profilin.

Unë nuk’t doni për të instaluar Outlook. Është e mundur për mua për të kthyer të veçantë email fotografi të msg, eml, emlx formatet e në fotografi PDT e MS Outlook?