E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Import Wizard si një EML Converter?

Si Mund ta Përdorni Outlook Import Wizard si një EML Converter?

Ky artikull përshkruan se si për të punuar me Outlook Import Wizard në EML converter modaliteti, cila është projektuar për të convert EML ose MSG fotografi mesazh masivisht në alternativë e-mail formatet e ruajtjes, duke ju lejuar për të kthyer email në HTML, - mail për të RTF, - mail për të TXT, ose në format TNEF.

Pavarësisht nga formati i të dhënave të përdorura për të ruajtur korrespondencës elektronike (nëse ai të jetë fotografi individuale EML ose mbox inbox), klientët e postës zakonisht kanë aftësinë e ruajtjes e-mail në një format alternative, për shembull duke ju lejuar për të kthyer - mail për të TXT ose email në HTML (për mesazhet me HTML markup). Por kjo është lehtësisht e dukshme se të ndërtuar në programin mail karakteristika janë të mjaftueshme për përpjekjet për të konvertoni emailin masivisht. Për të zgjidhur këtë problem, duke filluar me versionin 2.1.0 e Import Wizard Outlook, programi ka pasur një të integruar EML converter, e cila vepron si një program shtesë mode. Prandaj, Outlook Import Wizard mund të ndihmojë për të zgjidhur probleme jo vetëm me transferimin e EML për Personal Folders fotografi me një EML të PST konvertimi për Outlook, por programi mund të përdoret gjithashtu për të grumbull procesin e e-mail dhe konvertimin e tyre në formate të ndryshme, nga EML të MSG, nga MSG të EML, ose në një nga formatet alternative.

Metoda e përdorur EML converter mode në Outlook Import Wizard

Në mënyrë që të kaloni në Outlook Import Wizard nga eml2pst të EML converter modaliteti, në faqen e parë të magjistar që ju duhet të kontrolloni kutinë e “Convert EML dhe fotografi MSG në:” dhe përzgjidhni një konvertim mode nga lista.

Kompania ofron të tilla të thjeshta mënyrat për konvertoni emailin si “MSG” dhe “EML” – kjo e fundit është e nevojshme, për shembull, nëse ju doni të masë EMLX convert fotografi (një lloj i EML format që përdoret në Unix dhe Mac OS sistemet) për EML, në mënyrë që të përdorin ato në programet e Windows-it, apo për të kthyer fotografi direkt nga MSG të EML. Regjimin e parë është i destinuar që të përkthejë mesazhet nga EML të MSG, për të lëvizur nga Outlook Express për Outlook MS, ose për konvertimin gabimisht ruajtur fotografi MSG (që s rasti me programin mail Bat). TNEF mënyrë të kthyerit e mesazheve në Transportin Neutral Encapsulation Format (TNEF), një mesazh të pronarit të encoding metodë e përdorur nga Microsoft Outlook dhe Microsoft Exchange Server. Në qoftë se ju dëshironi në masë të kthyer e-mail në tekst i thjeshtë, përdorni TXT mode për të kthyer - mail për të TXT.

Mail mesazhet ruhen në formatin HTML duke përdorur email në HTML konvertimit (me ndihmën e HTML mode) janë të përshtatshëm për të vendosur në një faqe interneti. Kjo është për shkak se ky format supozon praninë në dokumentin HTML markup tags të cilat janë përgjegjëse për formatimin e përmbajtjes. Prandaj është e mundur të botojë një mesazh ose mesazh ekstrakt në një faqe menjëherë, pa nevojë për të përveç kësaj, procesi ose format tekstin.

Outlook Import Wizard lejon konvertimin - mail për të RTF, e pasur tekstin formatin e përdorur nga MS Word. Opsionet për të “RTF” dhe “RTF pa headers” janë në dispozicion (ky i fundit ruan vetëm e-mail përmbajtja, mënjanojnë mesazh temat). .format rtf është e përshtatshme për unifikuese e-mail pjesë e dokumentit tuaj të rrjedhë, dhe është e dobishme për organizatat që kanë nevojë për standardizimin një format për mesazhet që vijnë nga përdoruesit, klientët, dhe partnerët (të tilla si aplikimet, kërkesat dhe format). E-mail të ruajtur në format RTF mund të përcillet (për shembull, përkatës divizioneve të kompanisë ose direkt me stafin) pa frikë për të pasur dokumentin e formatimit të humbur ose deformuar. Ky tipar është veçanërisht e rëndësishme kur kihet duke dërguar materiale të qeverisë gjyqësore dhe agjencitë e, si dhe të firmave të ligjit. Duke shkuar përpara, RTF dokumentet mund të lehtë të shihet dhe redaktuar në çdo word processor (të tilla si MS Word, OpenOffice Writer apo AbiWord).

Misterioze MHT mënyrë të kthyerit e-mail në .mht-formatuar fotografi (MIME HTML, MHTML), cilat janë një arkivuar HTML faqe të kombinuar një mesazh’s tekst dhe grafikë përmbajtjen në një file. Ky tipar është i dobishëm për zhvilluesit dhe përmbajtjen e internetit menaxherët, meqenëse .mht format e bën për të lehtë të punojnë me përmbajtjen në anën e serverit. E-mail mesazhet e ruajtura si MHT faqet, për shembull, do të trajtohen si një njësi e vetme, pavarësisht nga ndonjë përfshirë elementet (fotografi audio, grafika, animacione, etj.).

Pas zgjedhjen e një mode në faqen e dytë të magjistar, specifikoni shtegun për të cilat ju do të konvertoni emailin mesazhet, cila mund të jetë në .eml, .msg ose .emlx format, dhe të presin për konvertim për të përfunduar. Në sajë të optimizuar përpunimit algoritmi, përpunimi edhe një numër të madh të mesazheve merr thjesht minuta, dhe dosjet që janë krijuar do të ruhen së bashku në të njëjtën dosje si mesazhet origjinale.