E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Express mund’t hapur EML bashkangjitje, çfarë të bëni?

Unë’jam duke u përpjekur për të hapur një .eml duke përdorur bashkangjitje Outlook Express, asgjë nuk ndodh kur unë duke u përpjekur për të kandiduar .eml file.

Ky problem mund të ndodhë në qoftë se .eml file type ishte e lidhur me të instaluar një palë e tretë, e-mail software. Ose file nuk mund të hapur ose ju mund të merrni një mesazh gabimi që shtetet të cilat nuk ka asnjë program lidhur me këtë file type.
Për të zgjidhur këtë sjellje, ju ose mund të kandidojë të Outlook Express (Msimn.exe ekzekutues) me /reg opsion në fuqi për Outlook Express për të ri-regjistrohen saj të tipave të skedarit, ose ri-regjistruar .eml file type në Kompjuterin Tim.

Për të drejtuar Msimn skedë të ekzekutueshme me /reg opsion:

 1. Mbyllur Outlook Express në qoftë se ajo është nisur
 2. Klikoni Start (Butonin start të Windows), dhe pastaj klikoni Drejtuar pika
 3. Lloji në msimn /regKuti e hapur, dhe pastaj klikoni OK button

Për të ri-regjistroheni .eml file type në Kompjuterin Tim:

 1. Double-click Kompjuteri Im shkurtore në desktop
 2. Hapur Mjete menu dhe kliko Folder Options
 3. Klikoni File Lloje tab
 4. Sipas Regjistruar lloje file, klikoni EML Outlook Express email, dhe pastaj klikoni Avancuar
 5. Klikoni E hapur, dhe pastaj klikoni Edit
 6. Llojin e mëposhtme në vijë të vetme në Zbatim të përdorura për të kryer veprime kuti:
  “C:Programi FilesOutlook ExpressMSIMN.EXE” /eml:%1
 7. Klikoni OK button, klikoni OK përsëri, dhe pastaj klikoni Afër

Save Attachment Button Është Me Aftësi Të Kufizuara

Default Outlook Express instalimit është e nivelit të sigurisë të cilat nuk i lejojnë për të hapur dhe për të shpëtuar fotografi të bashkangjitur të cilat mund të jenë të rrezikshme për sistemin tuaj.

Për të mundësuar qasje të bashkëngjitni skedarë ju mund të bëni të mëposhtmet:

 1. Run Outlook Express dhe të zgjedhë të Mjete menu
 2. Klikoni Opsionet dhe zgjidhni Siguria tab
 3. Të fshihet check-kuti të cilat i quajtur:
  “Mos lejoni që të bashkëngjitni skedarë për të shpëtuar ose të hapur që mund të jetë potencialisht një virus.”
 4. Rinisni Outlook Express aplikimit.