E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Cilat lloje dokumentin A Outlook Export Wizard Punoni me ne?

Ky artikull do t'ju ndihmojë të kuptoj se si të përdorni Outlook Export Wizard për të kthyer fotografi nga MSG të EML, dhe çfarë saktësisht format MHT dhe TNEF janë. Përveç kësaj, ju do të mësojnë në lidhje me rastet kur Formati i kartës vkarte dhe format vCalendar janë të nevojshme, dhe ajo që e bën format iCalendar ndryshme nga vCalendar.

Outlook Eksportit Magjistar ju duhet të tregojnë formatin në të cilën ju dëshironi të ruani të dhënat e nxjerra duke zgjedhur formatin nga e “Formati Dalës” menyja rënëse. Ju mund të aktivizoni “Zbulimi automatik” opsion, pasi që programi do të shpëtojë e të dhënave Outlook në format përkatëse të eksportohen artikulli’s lloji.

MSG – Mesazh Outlook.” MSG format është një zot e-mail format e magazinimit të përdorura nga Microsoft Office Outlook dhe OfficeLogic Groupware. Për ekstrakt fotografi MSG nga Outlook, thjesht zgjidhni mesazhet që ju dëshironi dhe terhiq e tyre në një dosje në Windows Explorer. Për ekstrakt MSG mesazhe masivisht, megjithatë, ajo është më i përshtatshëm për të përdorur Outlook Eksportit Magjistar që e programit, jo vetëm që kursen mesazhe të hard drive tuaj, por eksportet e PST file‘s directory e strukturës, si dhe.

RTFRich Text Format.” / “RTF – Rich Text Format pa headers.” RTF është një pasuruar formatin tekst për MS Word (nëse kjo e fundit RTF format është përdorur, vetëm në e-mail porosi të tekstit është ruajtur, pa mesazh linja subjekt). Ajo është e dobishme për të ekstrakt MSG mesazhet si RTF dokumentet e kur ju duhet të standardizohet formati për mesazhet që vijnë, për shembull, nga përdoruesit, klientët dhe partnerët. E-mail të ruajtura në Format RTF mund të përcillet pa rrezik se dokumenti’s formatimi do të jetë e humbur apo të korruptuar, ndërsa RTF dokumenti mund të lehtë të shihet dhe redaktuar në çdo word processor (MS Word, OpenOffice Writer, AbiWord).

tekst – Tekst i thjeshtë.” TXT format është një skedar teksti të thjeshtë që mund të përdoret në ndonjë editor teksti (Notepad, Kate, TextEdit). MS Outlook’s ndërtuar në aftësitë (në “Ruaje si…” në menynë e Skedarit) të lejojë konvertimin e mesazheve nga MSG të TXT dokumente tekst. Kjo metodë është e dobishme për të vetëm mesazhe, por për konvertimin vëllime të mëdha (qindra apo mijëra) e mesazheve e-mail nga MSG të TXT ju do të gjeni Outlook Eksportit Magjistar shumë më efektive.

EML – Outlook Express.” EML fotografi të ruajtur e-mail headers, përmbajtja, dhe attachments. E Format EML së pari është përdorur nga Outlook Express, por mbështetja për formatin më vonë u shtuar për postë të tjera programe: Windows Mail, Mozilla Thunderbird, Bat dhe Incredimail. Pra, për të transferimi MS Outlook e-mail, vetëm nxjerrjen e tyre nga MSG të EML duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar, dhe pastaj përdorni të ndërtuar në karakteristika të reja tuaj e-mail klientit të EML importit fotografi.

TNEF – Transporti Neutral Encapsulation Format.” Kjo metoda të encoding mesazheve është përdorur nga MS Outlook dhe MS Exchange Server. TNEF e-mail përmbajnë mesazh tekst dhe bashkangjitje “encapsulating” pjesë të tjera. Në shumicën e rasteve, shtojcë është quajtur winmail.dat (ose të fitojë.dat) dhe përmban formatimin e të dhënave (informacion në lidhje me fonts dhe ngjyra e sfondit), objektet (grafika dhe dokumenteve MS Office), të veçantë features Outlook (configurable forma dhe butonat e votimit), dhe normale e file të bashkëngjitni skedarë shtuar burimi mesazh. Përdorimi i TNEF format varet nga Outlook’s cilësimet për RTF formatimi.

HTML – HyperText Markup Language (.” Kjo mënyrë kryen një email në HTML kthimi në besim, që ruan një mesazh si një tekst dokument që përmban kodi HTML. E-mail ruajtur duke përdorur këtë email në HTML konvertimit janë të përshtatshme për të postuar në faqet e internetit të, pasi që dokumenti përfshin HTML markup tags për përmbajtjen e formatimit. Kjo do të thotë që mesazhi (ose një pjesë e saj) mund të jetë e publikuar në ueb-faqe pa pasur nevojë për të prekur deri në një HTML editor më parë.

MHT – HTML dhe gdhendur imazhe.” MHT fotografi janë arkivuar HTML faqet që lejojnë kombinuar mesazh tekst dhe grafikë në një file të. E format MHT është përdorur kryesisht nga website zhvilluesit, pasi kjo e bën më të lehtë për të punuar me përmbajtjen në anën e serverit. Për shembull, e-mail mesazhet e ruajtura si MHT faqet mund të jetë postuar në një faqe interneti, ku ata mund të trajtohen si një njësi e vetme, pa varësisht nga prania e bashkangjitur elemente të (si audio skedarë, grafikë ose animacione). Si me tekst dhe Formatin HTMLs, e format MHT është mbështetur nga MS Outlook’s “Ruaje si…” artikulli i menysë, por Outlook Eksportit Magjistar ofron më fleksibël karakteristikat për të punuar me sasi të mëdha të informacionit.

VCF – Kartë Virtuale File (vCard).” E Formati i kartës vkarte është një kartë elektronike të biznesit e të cilit dosjet e kanë .vcf këshillimi dhe mund të përmbajë emrin dhe adresën, numrat e telefonit, e-mail adresa, Adresat URL, logos-i, fotot, dhe madje edhe audio clips. E Formati i kartës vkarte është standard për të kursyer dhe transferimi i kontakteve në Internet. Prandaj, Outlook libri i adresave kontaktet që janë nxjerrë duke përdorur Outlook Eksportit MagjistarFormati i kartës vkarte mund të transferohen në libra adresa të tjera në klientët e-mail, bashkangjitur në e-mail, ose të transferuara për përdoruesit e tjerë.

QV-tëvCalendar Format.” E format vCalendar fillimisht është menduar si një mënyrë për të dërguar takim fton, duke shkëmbyer fotografi mbaron me i .qv-të extension. Kështu format vCalendar është quajtur shpesh standarde për plotësimin e menaxhimit të. Kur “Zbulimi automatik” funksion është shfrytëzuar, sendet nga Kalendari Outlook dhe libri i adresave kontaktet ruhen në vCalendar dhe vCard Formatet përkatësisht.

ICSiCalendar Format.” E format iCalendar është një version i pasuruar format vCalendar, me .ics file extension, dhe shërbimet si një standard për planifikimi kalendar. fotografi në format iCalendar mund të përdoret për të transferuar informacion nga një kalendar personal për klientët e-mail (për sa kohë që klientët të mbështetur këto funksione) ose software planifikimit. Moderne software dhe Web Services - Apple iCal, Google Calendar, Yahoo Calendar, Lotus Notes dhe Windows Calendar - të gjitha të dhënave të ruajtura në mbështetje as format iCalendar ose format vCalendar.