E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si të importoj të MS Outlook PST fotografi nga e mia hard drive për outlook?

Shumë nga përdoruesit tanë kanë shtruar pyetje të cilat nuk janë të lidhura me programin tonë direkt. Por ne përpiqemi për të ndihmuar përdoruesit tanë në këtë rast edhe. Më poshtë janë përgjigje për një të tillë pyetje e zakonshme. Mund importit outlook pst? Si për të hapur skedar PDT në Microsoft Outlook? Për të hapur dosjen e PST format në Microsoft Outlook ju duhet të bëni hapat në vijim:

Për Outlook 2003, XP

 1. Kliko për Outlook pika kryesore menu File, pastaj
 2. Klikoni për të E hapur opsion
 3. Zgjidhni Të Dhënat E File Outlook… pika
 4. Shfletoni tuaj PST file dhe zgjidhni atë
 5. Shtypni butonin e OK button për të hapur skedarin PDT
 6. Shkruani fjalëkalimin e duhur nëse Outlook do të shkaktonte atë
  (Outlook mund të menjëhershëm ju për të hyrë fjalëkalimin dy herë)

Për Outlook 2000, 2002

 1. Klikoni për të File objekt në Outlook menu
 2. Zgjidhni E hapur menu item
 3. Klikoni Personal Folders File (pst) pika
 4. Zgjidhni skedar PDT për të hapur
 5. Shtypni butonin e OK butonin për të konfirmuar se
 6. Shkruani fjalëkalimin e duhur nëse Outlook do të kërkoja

Për më parë versionet e Outlook, të tilla si 97

 1. Klikoni për të File pika e Outlook menu kryesore
 2. Zgjidhni opsionin e quajtur E hapur
 3. Klikoni Hapni Dosje Të Veçantë menu item
 4. Shfletoni tuaj PST file dhe zgjidhni atë
 5. Shtypni butonin e OK butonin për të konfirmuar hapjes
 6. Shkruani fjalëkalimin e duhur nëse PST file është i mbrojtur me fjalëkalim

Përveç kësaj ju mund të të vendosur fotografi të reja PDT për Outlook për të përdorur si parazgjedhje. Për të bërë PST file default në Microsoft Outlook, ju lutemi mos e mëposhtme:

 1. Shtypni Start button
 2. Zgjidhni Cilësimet pika
 3. Pastaj zgjodhi Paneli I Kontrollit shkurtore
 4. Zgjidhni Mail shkurtore ose ikona dhe klikoni dy herë mbi atë
 5. Përdorni skeda të Dhënash… button (ose ofrimit tab) për të ndryshuar cilësimet për fotografi Outlook përdor për të ruajtur e mesazheve e-mail dhe dokumente
 6. Të shtoni përkatëse PST file në listën e Dosjeve të të Dhënave dhe kliko Afër
 7. Shtyjeni I Llogarive Pe button dhe zgjidhni dytë file si një ruajtje të të japë e-mail për këtë PDT, për të konfirmuar shërbimit dosjet lëvizur nëse është e nevojshme.
 8. Rinisni Outlook dhe të fillojë përdorimin e reja hapur PDT si default

Tani ju mund të përdorni PST file artikuj dhe dosjet, organizimin e tyre dhe të manipuluar si zakonisht. Në qoftë se ju dëshironi të importojë sasi të lartë të EML fotografi në MS Outlook, convert eml për pdt, importi msg fotografi në outlook, vendosni e strukturës dosjen e hard drive tuaj të Outlook, ju mund të përdorni Outlook Import Wizard.

Outlook Import Wizard është një mjet software që është zhvilluar për të ndihmuar ju për të kopje shuma e eml fotografi në Outlook ruajtjen e strukturës së drejtorive. Eml importit software shërben si eml për outlook converter, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft. Import Wizard Outlook mund të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi për të kthyer një kopje rezervë të të Outlook Express-mail fotografi të PST. Outlook Import Wizard mundësuar me Mbox të eml converter i cili ka për qëllim të ekstrakt eml mesazhe nga Thunderbird mail kuti.

Artikull përshkruan se si për të hapur PDT fotografi në MS Outlook, si për importit PST file Outlook i cili është pjesë e paketës Microsoft Office