E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Software shfaq mesazh gabimi për të humbur apo të dëmtuar, komponentëve, çfarë duhet të bëj?

Pyetje: Si për të zgjidhur problemin kur Outlook Import Wizard komponente janë të humbur apo të dëmtuar?

Outlook Import Wizard Tregon Mesazh:

Një nga Outlook Import Wizard komponente janë të humbur apo të dëmtuar.

E rëndësishme: Ju lutem kontrolloni se Microsoft Outlook është instaluar dhe Outlook profilin e albumit është konfiguruar në kompjuterin tuaj. Nëse ju vetëm instaluar MS Outlook, ju lutem të drejtuar atë dhe ndiqni të gjitha hapat për të konfiguruar profilin tuaj. Pastaj mbyllni Outlook dhe të kandiduar Outlook Import Wizard.

Për të Zgjidhur këtë çështje, ju lutem:

  1. Hiq Outlook Import Wizard,
  2. Shkarko fundit instalimin nga faqja zyrtare
  3. Si të instaloni software përsëri.

Unë kam bërë tashmë por ajo nuk është duke punuar…

Përgjigje: Ju lutemi mos e mëposhtme:

Të përshkruar të gabimit mund të jetë shkaktuar nga virusi aktivitet ose file të sistemit probleme, pra, ajo është rekomanduar me forcë për të kontrolluar sistemin e mbi viruset, pastaj të hequr ato dhe të kontrolloni file të sistemit në KDF gabimet dhe të saktë file alokimi dhënat.

  1. Të ristartoni kompjuterin dhe nuk’t drejtuar Microsoft Outlook
  2. Ju lutemi të siguruar që ju duhet të kyçeni në sistem nga përdoruesi me të drejtat e administrative.
  3. Të ekzekutojë “korrekt_gabim.bat” file i cili është instaluar me Outlook Import Wizard. Ju mund të gjeni “korrekt_gabim.bat” file në të njëjtën directory ku Import Wizard Outlook ishte instaluar, për mostra: “D:Programi FilesOutlook Importit Wizardcorrect_error.bat”

Nëse problemi vazhdon, ju lutemi të kontaktoni mbështetjen tonë teknike.