E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të Nxjerrë Pikëpamje të bashkëngjitni skedarë

Tim skedar PST përmban vetëm Formati i Microsoft Office artikuj (.dok, .xls, .ppt etj.). Si për të eksporti në Zyrën e dokumenteve nga një PST file? Si për të ruaj MIP.Dokument të bashkëngjitni skedarë (për shembull MIP.Dokumenti.Fjalën.Dokument)? Si për të nxjerrjen e dokumenteve të bashkëngjitura nga Outlook PST file ose Outlook profilin e albumit? Si për të ruajtur një Outlook bashkangjitje dhe shtojcë e-mail për të ndarë fotografi.

E skedar PST mund të përmbajë vetëm MIP.Dokument mbledhja e cila dyqane fotografi si një vetëm bashkangjitje. Ose skedar PST mund të jetë e mbushur me standardin Outlook sendet të cilat mund të përmbajnë dosjet e bashkangjitur. Në të dy rastet ju mund të përdorni Outlook Eksportit Magjistar për të nxjerrë dhe për të shpëtuar fotografi të bashkangjitur.

Për të Nxjerrë Pikëpamje të bashkëngjitni skedarë ju lutemi mos e mëposhtme:

 1. Drejtuar Outlook Eksportit Magjistar software
 2. Aktivizoni opsionin ‘Zgjidhni Jashtëm PST File
 3. Zgjidhni burim skedar PDT ku Outlook të bashkëngjitni skedarë janë të ruajtura
 4. Specifikoni dosjen synuar, ku mjeti duhet ekstrakt të bashkëngjitni skedarë Outlook
 5. Çaktivizoni opsionin ‘Me porosi
 6. * Zgjidhni ‘*** – Attachments eksportit Vetëm‘ Vlera në Formati Dalës lista
 7. Shtypni butonin e Opsionet button dhe të konfigurosh opsione shtesë nëse është e nevojshme. Ju mund të eksportit të bashkëngjitni skedarë në një dosje të vetme ose të konfigurosh programin për të krijuar një kopje të strukturës dosjet Outlook në hard drive.
 8. Shtypni butonin e Tjetër butonin
 9. Programi do të scan strukturën dosjet dhe të shfaqin dosjet strukturë vrojtim
 10. Shtypni butonin e Filloni button për të filluar eksportimin e procedurës
 11. Programi do të fillojë eksportimi Outlook PST të bashkëngjitni skedarë. Ju mund të ndalojë procesin duke përdorur ‘Ndalo‘ butonin, në këtë rast eksportuese do të jetë jo e plotë. Programi do të plotësoni proces të rishqyrtimit të cilat mund të përdoren për të inspektuar procesin e rrjedhës.

* Opsion në dispozicion nga versionin 1.3

Kur të përfundojë procesi të përdorni Dil buton për të mbyllur software, ose shtypni butonin e Prapa butonin dy herë dhe përdorimin e softuerit për të eksport të artikujve Outlook dhe për të shpëtuar ata në afërsi të nxjerrë të bashkëngjitni skedarë. Për të bërë këtë, përsëris të gjitha hapat e përshkruar më sipër, por të zgjidhni një tjetër eksportimi në formatin në pikën #6.