E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Pse të nxjerrë email nga Outlook?

Ky artikull përshkruan tipike detyra, të cilat kërkojnë që ju të ekstrakt nga Outlook e-mail, dhe që kërkesa të veçanta email nxjerrjes software të tilla si Outlook Eksportit Magjistar.

Funksioni kryesor i Outlook Eksportit është Magjistar email nxjerrjes, si dhe nxjerrjen e tjera të lidhura me informacion nga Outlook Personal Folders fotografi. Ekzistojnë detyra, të cilat mund të kryhen shumë më efikase, duke përdorur email nxjerrjes software se duke përdorur Outlook’s ekzistuese funksionalitetin.

Emigrojnë nga Outlook alternative, klientët e-mail.

MS Outlook’s mbyllur .msg format mesazh, dhe të saj të kufizuar për eksport-import funksionet, e bëjnë të vështirë për të të transferuar email për të palës së tretë klientët e-mail. Outlook Eksportit Magjistar ju lejon të ekstrakt nga Outlook e-mail, automatikisht konvertimin e tyre në formate të ndryshme, duke përfshirë universale .format eml. EML fotografi lehtë mund të importohen në Thunderbird, Bat, ose Windows Mail, duke ju lejuar për të migruar dhe transferimi email.

Përpunimi mesazhe individuale.

E Magazinimit PST formati është një mënyrë e përshtatshme për ruajtjen e të dhënave. Por në disa raste, kjo e bën më shumë kuptim për të punuar me nxjerrë e-mail. Për shembull, në një disk i lëvizshëm mesazhe individuale të marrë më pak hapësirë se një të tërë Magazinimit PST arkivi. Ju mund të redaktoni e-mail fotografi duke përdorur një editor teksti (për të .txt ose .rtf) ose HTML editor (për të .html), ndërsa ju nuk mund të procesit të mesazheve nga një PST file, pa e parë duke e vënë atë në MS Outlook. Për më tepër, ju nuk mund të pastër nga një virus Magazinimit PST pa kontrolluar çdo mesazh veç e veç. Vini re se gjatë email nxjerrjes procesi, Outlook Eksportit Magjistar nuk konflikt me antivirus software dhe lejon software për të kontrolluar çdo eksportuar mesazh.

Nxjerrjen e mesazheve me të bashkëngjitni skedarë.

Outlook Eksportit Magjistar’s përshtatshëm të sistemit të filtrave ju lejon për të eksportit email me të bashkëngjitni skedarë dhe për të shpëtuar ata në një hard disk. Kjo mund të jetë e rëndësishme për të ulur madhësinë e një e-mail bazës së të dhënave (skedar PST), krijimi i një bazë të dhënash nga e-maile me të rëndësishme të bashkëngjitni skedarë në një skedar të mbrojtur pres, apo organizimin qasje të përbashkët për e-mail me bashkëngjitni skedarë për punonjësit.

Mesazhet konvertimin nga PDT fotografi në formate të tjera.

MS Outlook’s ndërtuar në karakteristika të ofrojë një të vogël zgjedhje të formateve të duhet të zgjidhni për të eksportit email; përveç këtij, ata janë gjithashtu të papërshtatshme për përpunimin e sasive të mëdha të të dhënave. Outlook Eksportit Wizard është një 2-në-1, të programit të kombinuar funksionalitetin e një e-mail-rrëmbyes dhe converter. Duke e përdorur atë për të ekstrakt nga Outlook email, ju mund të konvertohet në formatin e duhur, ndërsa unike algoritmi garanton të lartë të përpunimit me shpejtësi të (edhe kur konvertimin e mesazheve) rregullat dhe nga humbja e të dhënave.

Backup krijimin.

Është e qartë që jo të gjithë e-mail porosi në një skedar PST janë të së njëjtës rëndësi. Duke përdorur Outlook Eksportit Magjistar, ju mund të eksportin e-mail rëndësi të veçantë në çdo format që ju pëlqen, dhe pastaj vendin e tyre në një fjalëkalim të mbrojtur të arkivit ose në një makinë të mbrojtura nga aksesi i paautorizuar. Një tjetër përfitim për Outlook Import Wizard është se ju gjithmonë mund të importojë mesazhet përsëri, pra, kombinimi i këtyre dy tools është një zgjidhje ideale për krijimin e backups dhe rivendosjen e-mail tuaj .fotografi pdt.

Siç është përshkruar më lart, Outlook Eksportit Magjistar e bën të lehtë për të ekstrakt nga Outlook jo vetëm me e-mail, por të tjera të të dhënave të ruajtura në Dosjet Personale fotografi. Të gjitha të mbështetur lloje të të dhënave dhe fotografi formatet e përshkruara në nenin këtë link më poshtë.