E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Eksport të E-mail Nga Apple Mail dhe Importit për Outlook MS

Artikull përshkruan se si të eksport të e-mail nga Apple Mail, për të shpëtuar ata për të ndarë .eml, .emlx fotografi ose .mbox kuti postare dhe se si për të importuar të ruajtur e-mail nga Apple Mail në Outlook Microsoft.

Nëse ju dëshironi për të transferimin e mail nga Apple Mail .App në Microsoft Outlook, atëherë së pari, ju duhet të ruani e-mail si të veçantë në dosjet e .format emlx (ose .eml fotografi). Pothuajse të gjithë klientët e-mail duhet të mbështesin atë funksion, pra Apple Mail mund të…
By default Postë për Mac OS X dyqane email në fotografi të veçantë të .format elmx në vend të vetëm një kuti postare .mbox dosje. Megjithatë makmail gjithashtu mund të të krijuar .mbox fotografi me të eksportuar email. Pra, si të mesazhet e importit nga Apple Mail në Outlook?

Ka dy skenarë:

Çdo skenar mund të përdoren veç e veç. I pari mund të kryhet edhe më të shpejtë atëherë dytë.

Për të ruajtur Mac Mail email si .mbox skedar që ju mund të bëni të mëposhtmet:

  1. Zgjidhni e-mail që ju dëshironi për të ruajtur në dosjen e .format mbox
    (ju mund të përdorni Command+Një për të eksportuar dosje të tërë)
  2. Shko tek Skedari menu dhe zgjidhni Ruaje Si… artikulli i menysë
  3. Shkruani emrin e skedarit tuaj .mbox dosje
    (default emri i skedarit është subjekt i mesazhin e parë, por kjo nuk’t do të thotë që ju duhet të ruani çdo mesazh individualisht)
  4. Zgjidhni të synuar vendin e, ku dëshironi të ruani .mbox dosje
  5. Zgjidhni Formatin: Para Mesazh Burimi pastaj Ruaj

Rezultati do të ruhen si një file të .format mbox, përmban MIME të bashkëngjitni skedarë.

Artikull përshkruan se si për të eksportuar të e-mail nga Apple Mail, për të shpëtuar ata për të ndarë .eml, .emlx fotografi ose .mbox inbox dhe se si për të importuar të ruajtur e-mail nga Apple Mail në Outlook Microsoft.