E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Konvertimin E-Mail për të PST Duke i Mbajtur strukturën e Dosje në Outlook

Konvertimin e EML të PST Mbajtur të Paprekur Strukturën Dosjet. Outlook Import Wizard (importit pst mjet) krijon fotografi pdt strukturën gjatë eml për pdt ose msg me pdt konvertimit dhe të aftë për të mbajtur dosjet e paprekur.

Ky artikull përshkruan një nga më të madh të pikat e forta të Outlook Import Wizard: e saj artistik për transferimin mesazhe në MS Outlook duke ruajtur strukturën e dosje në Outlook pas importit.

Një ndër pikat e forta të Outlook Import Wizard utility, në mënyrë të favorshme diferencuar atë nga mjete të ngjashme, është i zgjuar analyzer për njohjen e Windows strukturën dosje në të cilën e-mail mesazh fotografi janë ruajtur para për të importuar. Kur importimin e mesazheve nga EML të PST, ju duhet thjesht të specifikojë në dosjen rrënjë ku mesazhet janë ruajtur, dhe dosje pemë të ruhen dhe të transferohet në një Personal Folders file (skedar PST) “si-është,” me e-mail dhe attachments për të lëvizur e duhur dosje në Outlook. Në qoftë se për disa arsye ajo nuk është e nevojshme për të ruajtur në PST file struktura të dhënat (dosjet dhe subfolders), pastaj këtë funksion mund të jetë me aftësi të kufizuara nga unchecking e “Të krijojë struktura të PST subfolders” opsion në cilësimet e programit (opsion është i aktivizuar nga default). Në këtë rast, e-mail të gjitha do të vendoset në directory e zgjedhur (Tool Inbox, Dalje, Skicat) në skedar PST si një e vetme e zinxhirit të.

Për ta bërë atë më të lehtë për të ruajtur një user-friendly PST struktura me dosjet dhe nën-folders, Outlook Import Wizard gjithashtu mund të të krijuar një dosje të veçantë për secilën seancë import. Çdo herë EML të PST ose MSG me PDT konvertimit ka filluar, programi krijon një dosje të veçantë në Outlook dosje përdoruesit që rikrijon struktura e importuara dosjet dhe mesazhet. Ky opsion është përcaktuar duke përdorur “Krijuar importit PST nën-dosje për çdo seancë” opsion (i aktivizuar nga default). Ky tipar është veçanërisht e dobishme kur është e nevojshme për të transferimin e-mail për një fotografi PDT të veçantë përcakton dhe grupet, për shembull, kur kombinuar korrespondencë për disa përdoruesit ose mesazheve nga disa mail programeve në një Opinion Personal Folders file.

Them, për shembull, se opsioni “Krijuar importit PST nën-dosje për çdo seancë” është aktivizuar dhe se nga të gjitha dosje në Outlook, e “Tool Inbox” dosje është zgjedhur për të importuar.

Pasi programi është i mbaruar, e PST file struktura do të duket si në vijim:

Nëse ky opsion është i aktivizuar, atëherë PST file struktura si do të duket:

dosje opsion pakontrolluara të Konvertimin E Mail për PDT Duke i Mbajtur strukturën e Dosje në Outlook

Mundësinë për të transferuar tuaj të Windows folder tree në MS Outlook, në formën në të cilën ju krijoi atë e bën Outlook Import Wizard një efektiv dhe i përshtatshëm Importit PST mjet për të transferimin e-mail tuaj. Duke importuar tuaj e-mail duke përdorur Outlook Import Wizard, ju mund të filloni duke përdorur e-mail tuaj, pa humbur kohë organizimin dosjet tuaja në Outlook. Duke përdorur programi nuk është vetëm të parrezikshëm, PST struktura, por në fakt ndihmon në mënyrë të duhur organizimin tuaj të brendshme dosje në Outlook.

Outlook Import Wizard (importit pst mjet) krijon fotografi pdt strukturën gjatë eml për pdt ose msg me pdt konvertimit dhe të aftë për të mbajtur dosjet e paprekur.