E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Convert eml të msg

Convert eml të msg me Outlook Import Wizard. Outlook Import Wizard mund të lexoni fotografi eml dhe shnderrimin e tyre për msg format.

Si për të kthyer .eml fotografi me të .msg format?

Outlook Import Wizard është shërbimeve që mund të masë të kthyer në emrin e skedarit.eml për emrin e skedarit.msg, ndërsa mbajtja e tyre në origjinal subdirectories.

Funksioni kryesor i Outlook Import Wizard është mesazhet importimin e. Por versionin 2 përveç kësaj mundësuar me konvertimin modul që mund të kthehet lehtësisht industrisë standardi RFC-822 .eml fotografi me të pronarit Microsoft Outlook formated .fotografi msg. Ajo ecën një hard drive directory dhe subdirectory konvertimin e çdo .eml fotografi në një .msg fotografi.

Convert EML fotografi-mail për Outlook MSG

.format eml përvetëson të shumta të klientëve email. Ajo është e bazuar në formatin tekst të veçantë në delimiters dhe etiketa. .msg është vendas e-mail format për Microsoft Outlook dhe ajo është më komplekse, atëherë .eml për shkak se ajo është e koduar si binare.

Për të kthyer numrin e eml fotografi msg në, ju lutem bëni hapat në vijim:

 1. Filloni Outlook Import Wizard utility
 2. Lloji në shteg të plotë për dosje burim, ku .eml fotografi janë të vendosura ose kliko “Shfleto” button dhe pikë, një burim directory.
 3. Klikoni “Tjetër >>” butonin
 4. Software do të scan directory të zgjedhur dhe të gjitha nën-dosjet (nëse recursive aktivizuar funksionin), të gjeni të gjitha .eml, .msg fotografi dhe të shfaqin ato në dosjen listë ishin që ju mund të deselect disa artikuj.
 5. Klikoni “Tjetër >>” butonin
 6. Në këtë hap ju mund të konfiguroni disa opsione dhe filtra në qoftë se keni nevojë për to.
 7. Klikoni “Tjetër >>” butonin
 8. Klikoni “Convert EML dhe fotografi MSG në:” opsionin për të mundësuar
  Informacioni mesazh do shfaqet:
  Ky opsion mundëson mënyrën e konvertimit.
  A nuk e mundësojnë këtë opsion, nëse ju doni të email importit!
 9. Shtypni Ok për të mbyllur atë.
 10. Zgjidhni formatin që ju dëshironi për të kthyer në burim email.
 11. Shtypni “Filloni” butonin

Outlook Import Wizard do të konvertohet zgjedhur .eml fotografi dhe t'i ruani ato si të .msg fotografi me të njejtin emër. Çdo Outlook .msg fotografi do të ruhen në të njëjtën directory ku burimi .eml fotografi të vendosura. Ju mund të hapur dosjen burim dhe kopje .msg fotografi në një vend tjetër duke përdorur standarde të Microsoft Windows funksionet.

Outlook Import Wizard mund të përdoret si multi-format e-mail converter, ther është shumta opsion, i cili e ndihmoi për të kthyer .EML, .MSG dhe .EMLX fotografi në të ndryshme popullore formate të tilla si HTML, MHT, PST, MSG, EML, RTF etj.