Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да се Реши StackHash Грешка Под Vista оперативен СИСТЕМ

П. Имајќи го купил софтверот јас сум во можност да го инсталирате порака oiwsetup.exe прикажана. Дали овој софтвер не работи со vista?

Проблемот потпис:

Проблем Event Name: APPCRASH
Име На Апликацијата: oiwsetup.exe
Верзија На Апликацијата: 1.6.2.0
Апликација За Временска Ознака: 2a425e19
Дефект Модул Име: StackHash_9346
Дефект Модул Верзија: 0.0.0.0
Дефект Модул За Временска Ознака: 00000000
Исклучок Кодот: 80000003
Исклучок Офсет: 003e72c6
Оперативен СИСТЕМ Верзија: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Локација ID: 2057
Дополнителни Информации 1: 9346
Дополнителни Информации 2: 48edb69bdb32c271ed1fcc4102c857e5
Дополнителни Информации 3: b22c
Дополнителни Информации 4: 5b189ae998543fe7205e9de0296140b1

А. Vista оперативен СИСТЕМ не е официјално поддржано, но, многу корисници се со користење на Outlook Увоз на Волшебникот инсталиран на Vista оперативен СИСТЕМ.

На StackHash грешка се појавува во секое време DEP е повикана и има проблем со што апликацијата што’повторно се обидува да се кандидира (и постојат неколку стотици таму, кои се чини дека за да се даде тоа се вклопува). Грешката е во врска со Data Execution Prevention. Тука’s како 99 проценти на Виста корисниците може да се поправи StackHash неуспех:

  1. Отворете Започнете мени и кликнете Control Panel
  2. За да пребарувате За Одржување На Системот тогаш Систем
  3. Во левиот панел, одберете Напредни Подесувања На Системот од достапните линкови
  4. Сега треба да се види System Properties Прозорецот, кој ќе има три делови. Горниот дел е етикетирани Перформанси и има Прилагодувања копче. Кликнете на ова копче.
  5. Одберете го Data Execution Prevention јазичето.
  6. Одберете ја опцијата која вели Вклучување на DEP за сите програми и услуги, освен оние кои јас ги одберете.
  7. Употреба на Пребарувате копче за да се лоцира извршна датотека за апликацијата, која се обидува да започне (oiwsetup.exe) кога сте примиле StackHash грешка, и кликнете Отворете за да додадете во листата на исклучоци.
  8. Кликнете Се применуваат или ОК за да се извршат промените.

За жал, ние може да’t ти гарантирано дека опишани наставата ќе се реши прашањето со StackHash грешка на вашиот Vista компјутер, но може да се обидете тоа да го реши проблемот. Но, за среќа, можете да ги симнете нашиот софтвер и обидете се тоа пред да го купите.