Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Може да Outlook Обновување на Волшебникот закрепне ost датотеки?

Оваа статија опишува можноста за да закрепне ost датотеки со Изгледите за Обновување на Волшебникот од страна на трансформирање супституциона терапија да pst датотеки . Конвертирање ost датотеки во формат pst е, всушност, единственото решение на проблемот на наплата на оштетени ost датотеки.

Зошто се опорави супституциона терапија датотека?

На супституциона терапија формат е форматот на Microsoft Outlook датотеки, кои се, исто така познат како MS Outlook присутен папки. Offline folder датотеки продавница криптирани податоци од MS Exchange Server, дозволувајќи им на корисниците да работат присутен и синхронизација на податоци со серверот кога е активно поврзан. Супституциона терапија датотеки обично се нарекува за во средина со ограничени или недоверливо Интернет конекција. Отстранување (промена) на сметка од која што супституциона терапија датотека беше создадена или Exchange Серверот неуспех ги расипува супституциона терапија датотека. Дури и ако сметката е пресоздава, на супституциона терапија датотека може’т се употребуваат, така на пораки, белешки, задачи, и контактите снимени таму ќе бидат изгубени. Проблемот на да закрепне ost датотеките може да бидат решени користејќи го Outlook Обновување на Волшебник, кој ви овозможува да ги конвертирате да pst ост датотеки, на тој начин враќање на нивната содржина.

Користење на Outlook Обновување на Волшебникот како ost/pst конвертор за обновување на супституциона терапија датотеки

Како што веќе беше спомната, Изгледите За Обновување Wizard не само што може да поправка pst датотеки, но исто така може да закрепне ost датотеки со конвертирање на нив од супституциона терапија да pst формат. Тоа е причината зошто Обновување на Волшебникот може со право да се нарекува ost/pst конвертор.

Супституциона терапија датотеки може да биде повратено како лесно како pst датотеки може да се поправат., бидејќи Изгледите За Обновување Wizard е многу лесен за употреба и не бара посебна обука. Сите корисникот треба да направите е да се определи оштетени ost датотека во Извор на терен со помош на менито за селектор (на прелистај). Корисникот исто така, треба да се одреди локација за pst датотека, резултат на закрепнувањето, во Целната област, како и нејзиниот формат (новиот 2003 Коден формат или стар 97-2002 не-Unicode формат). На поправка на pst комунални потоа скенира копија од супституциона терапија датотека кои се зачувани на вашиот КОМПЈУТЕР, и прикажува содржините од оштетени ost датотека во посебна гледачот (во демо верзија времето на прикажување на содржини е ограничена). По конверзија од супституциона терапија да pst, резултатот ќе биде функционална pst датотека со податоци од конвертира супституциона терапија датотека. Има претворена на супституциона терапија да pst датотека, можете да се поврзете оваа personal folder датотека на MS Outlook и повлечете ги сите неопходни информации надвор од неа.

Предупредување! Пред да се опорави супституциона терапија датотека, не’т заборавајте да се направи резервна копија.

Оваа статија опишува можноста да се опоравува супституциона терапија датотеки со Изгледите за Обновување на Волшебникот од страна на трансформирање на супституциона терапија да pst датотеки . Конвертирање ost датотеки во формат pst е, всушност, единственото решение на проблемот на наплата на оштетени ost датотеки.