Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Мојот антивирус осомничени вашиот софтвер во испраќање на скриени податоци.

П. Избришани програма, бидејќи Kapersky Лаборатории изјави дека се наоѓаат сомнителни датотеки поврзани со оваа програма – јас.e. испраќање на скриени податоци. Може да ви се објасни затоа што јас навистина треба оваа програма да работат за мене и сега.

Дестинација за складирање - Стандардно Outlook Складирање одбраната.

Kasperskiy антивирус покажува предупредување.

А. Нашиот софтвер проверки за нова верзија секој пат кога тоа започна, и дека ваквото однесување е осомничен од страна на вашиот антивирус. Тоа е само лажно позитивни на Kaspersky антивирус.