Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Outlook ми дава грешка по EML да Outlook deinstallation

внимание! Овој проблем беше вистински за прв верзии на нашата алатка. Сите нови верзии се работи независно.

Ве молам да ми помогне да се реши проблемот со деинсталацијата на Outlook Увоз волшебникот демо. Јас се отстрани на комунални услуги за увоз eml на outlook и MS Outlook започнува прикаже порака за отстрани додаток во.

Авторски прашање и прашањето:

Откако ја деинсталираа Eml да алатка увоз Outlook, секој пат кога ја стартувате Outlook 2007, тоа ми дава порака за грешка: Додај-во “РДО Помошник Outlook Продолжување” (C:\Program Files(x86)\Outlook Import Wizard\oenimport.dll) не може да се полни и е оневозможен од Outlook. Ве молиме контактирајте Додај-во производителот за ажурирање. Ако не ажурирање е достапно, ве молиме деинсталирање Add-in.

Се обидов да ја инсталирате и деинсталирање но тоа не помага. Ве молиме, напишете мене со отстранување решение.

Одговори:

(А) Тоа е можно дека сте се обиделе да го отстраните Outlook Увоз На Волшебникот кога Microsoft Outlook беше извршена, па не беше отстранет од Outlook референци. Може да го рестартирате компјутерот и инсталерот може да заврши отстранување.

(Б) Како варијанта, можете да ја извршите оваа команда под Outlook Увоз Волшебникот за инсталирање директориум користење на командната линија за да се одрегистрираш add-in:
regsvr32 /u oenimport.dll

(В) Или можете да го направите следново:

  1. Рестартирајте го компјутерот (Ве молиме не’т кандидира на MS Outlook)
  2. Инсталирајте на Outlook Увоз на Волшебникот ако тоа е отстрани (Ве молиме не’т стартувате инсталирана OIW)
  3. Отстранување на Outlook Увоз на Волшебникот
  4. Рестартирајте го компјутерот