Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Софтвер прикажува порака за грешка за исчезнати или оштетени компоненти, што треба да направам?

Прашање: Како да го реши проблемот, кога Outlook Увоз на Волшебникот компоненти недостигаат или не се оштетени?

Outlook Увоз На Волшебникот Го Прикажува Порака:

Еден од Outlook Увоз На Волшебникот компоненти недостигаат или не се оштетени.

Важно: Ве молиме проверете дали Microsoft Outlook е инсталиран и стандардно Outlook профил е конфигуриран во вашиот компјутер. Ако само инсталирано MS Outlook, Ве молиме да се кандидира тоа и да ги следат сите чекори за да го конфигурирате вашиот профил. Потоа затворете ја Outlook и да ја стартувате Outlook Увоз на Волшебникот.

За да се Реши овој проблем, ве молиме:

  1. Отстрани Outlook Увоз На Волшебникот,
  2. Даунлоадирајте ја најновата инсталација од официјалниот сајт
  3. Инсталирајте софтвер повторно.

Јас имам направено тоа веќе, но тоа не е работа…

Одговори: Ве молиме направете го следново:

Опишани грешка може да биде предизвикана од вирусот активност или датотека систем проблеми, па препорачливо е да се провери системот за вируси, потоа отстранете ги и проверка на фајл системот на конвенцијата на правата на детето грешки и корекција на датотека распределба евиденција.

  1. Рестартирајте го компјутерот и да не’т кандидира на Microsoft Outlook
  2. Ве молиме осигурајте се дека имате најава на системот од страна на корисник со администраторски права.
  3. Извршување на “correct_error.лилјак” фајл кој е инсталиран со Outlook Увоз на Волшебникот. Вие може да се најде “correct_error.лилјак” датотека во истиот директориум каде што на Outlook Увоз на Волшебникот е инсталиран, за примерокот: “Д:Програма FilesOutlook Увоз Wizardcorrect_error.лилјак”

Ако проблемот опстојува, ве молиме контактирајте ја нашата техничка поддршка.